-
büyük balık küçük balığı yutar insan da hayvansa bu gayet normal sonra detaylı yazarım abi oturduğumuz yerden Allah-u Ekber demekle olmuyor petrol lazım adamlara gelip alıyorlar sizce ortadoğu petrolu hakediyor mu
-
???????????petrolü haketmedikleri için de ölmeyi hakediyorlar di mi ? inanmıyorum sana işte insan hayvandır dersen insanlığını kaybettiğini de böyle gösterirsin
-
Barbarca bir yorum...Ortadoğu petrolü haketsin haketmesin , onların malı mı? Evet onların malı , istedikleri gibi kullanırlar. Sömürgeci zihniyeti bu sendeki...
-
-Burada syarar'a karşı bir anti tez vardı-
Ya üff, politika olacak konu.. Susuyorum, affedersiniz..
-
Sen enstrüman ya da alet edavata ihtiyaç duyduğunda gidip adamın dükkanını basıp, her yerini yıkıp, bir de üstüne üstlük adamı (bulabilirsen çolunu çocuğunu) öldürüp öyle mi çıkarsın dükkandan?!!
Ne orjinal bir bakış açısıdır bu hayran kalmamak (daha doğrusu dumura uğramamak) elde değil:)
-
Daha iyi bir cevap verilemezdi :)
-
Ama hakikaten fikir çok orjinal, enstrümanın, edevatın pahalılığından yakınan çok arkadaş var, bir araya gelinip bu fikir uygulamaya konulabilir ve eve dönülüp huzur içinde müzik icra edilebilir:)
-
ama sorun çok ciddi yani bir insan nasıl başka insnın ölümüne gözü kapalı evet der şimdi sorsak çoğumuz ismail ykyı bile elimizde olsa bile öldürmeyiz bu derece de olmaz ki
-
evet yaa insan aslinda nekadar hayvanlasa bilecgini görüyoruz burda bu kötü anlamda demek istemedim simdi aslanlar misal aciktiklarinda kendileri birsey yakalamdiktan önce giderler daha gücsüz aslanlarin önünden yemeklerini o gücsüz aslani öldürerek alirmis bu ayni abd nin yaptigi seyy
-
hıh gülüyorum insanlara içim acıyarak