Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ROCK & COKE (LÜTFEN İLGİLENİN)

• JON_SCHAFFER • 10 Ağustos 2006 02:34 • #508887
    rock müzik = asilik.......artık değil

rock müzik = asilik.siz her pazarlama hilesine inanıyor musunuz?WC arkadaşım duyarlılığını takdir ediyorum yalnız şöyle bişey var nasıl düşünceni özgürce ifade ettiysen bu insanların da zan altında kalmadan o festivali izlemeye hakkı var niyet iyi ama tutum yanlış.Yıllardır nescafesinden tut mcdonald'sına hayatın her alanında en çok kullandığımız ürünlerin kazancının gittiği adres farklı mıydı? kimse kimseye savaş çıkartalım mı istermisiniz diye sormuyor ya da festivale gitmemen bişeyi değiştirmiyecek neden biliomusun malum marka franchising usulu gelir elde eder dış ülkelerden yani üretim lisansını alırsın sözleşme bedelini belirli periyodlarla ödersin.yıllardır yapılan şeyin acısını bir festivalde mi çıkarıcaz? Açın gözünüzü artık büyük sponsorlar olmadan bu grupları izleyemezsiniz.büyük sponsorlarda geçmişten günümüze yalnızca güçlülerin hayatta kaldığı bu sistemin çarkları.Yaşadığın gerçeği değiştirmek için gerçek kadar güçlü olmaslısın bir kaç bin ytl değil.keşke yapabilecek bir şey olsa şu an için.Güç=ekonomik istikrar dünyayı değiştirmek istiyorsanız bu ülke için çalışın her gün haberlerde gördüğümüz olayları değiştirmek için.Arkadaşlar müziğin bir misyonu olmak zorunda değildir sanat sanat için yapılır.Sevdiğiniz grup ayağınıza kadar geldi mi? gidin gönül rahatlığıyla izleyin.
  • HayalPerest • 10 Ağustos 2006 12:18 • #508910

müziğin her dönemde tek bir yapılış gayesi vardır : EĞLENCE

isyan şu bu o işin farklı yüzü.

bir konser anlamında düşünüldüğünde yapılacak isyan daha önce de dediğim gibi hazır orada binlerce kişi toplanmışken tek yürek olup protestoyu gerçekleştirmektir.

rock müziğin isyankar tarafı varsa bu o müziği dinleyenlerin yaşantılarında şekil bulur.
  • Soulforger • 10 Ağustos 2006 12:32 • #508911

Sanırım isyanı yanlış anladın sen. Devrimden söz etmez Rock ve Metal'in isyanı , işçi sınıfından çıkan müzisyenlerin sert müzikle ve sert sözlerle bir bakıma tepkisidir bizim isyan dediğimiz. Saçların dikip "ben pankçıyım , asiyim , yeehaww" diye ortalarda gezinen veletlerle karıştırma "isyan" denilen şeyi...
  • WoTKaCI • 10 Ağustos 2006 12:59 • #508913

neler değişmiş bunca yıldır acaba o dediğin isyanla.. banane gavurun işci sınıfının derdinden bize ne!onların derdi elma bizim armut.. ama illa diyeceksen esas isyanı punk yapmıştır zamanında.. saçları dik bir şekilde.
  • lena avrıl • 10 Ağustos 2006 14:04 • #508921

eğer asilik derken umursamamazlıktan bahsediyosak punk kesinlikle öne geçer
  • Necrophilliac • 10 Ağustos 2006 14:06 • #508923

!?!?!??!?!?!?!?!?!?!??!

Ciddi değilsin değil mi?Punk umursamazlıkta Metalin önüne geçecek?

Arkadaşlar metal dinlediğinizi sanmayın o zaman.. Sizin dinlediğiniz çook başka birşey..

Punk'lar genelde anarşist olur.. Ve ben insanların iyiliğini Anarşi kadar çok düşünen bir düşünce daha görmedim..
  • lena avrıl • 10 Ağustos 2006 14:19 • #508925

yani metalde bir parçadır asilik bence ama punkın özüdür
  • Necrophilliac • 10 Ağustos 2006 15:11 • #508930

Sadece şeker yersen boğazın kurumaz, ama bol bol çikolata veya helva yersen yerlerde yatarsın..

Bilmem, anlatabiliyooor muyuuuuumm..
    (Kan ve gül gül ve diken forum ve lena avril)
  • WC • 10 Ağustos 2006 15:56 • #508933
    yapıcak bişey olmadığını düşünüyorsanız benim gitmememle benim almamamla ne oalcak diye düşünüyorsanız siz zaten rüzgarda savrulan birer otsunuz
  • Necrophilliac • 10 Ağustos 2006 16:32 • #508935
    Gayet doğru bir yaklıaşım.

Doğru Ülkemizde birçok ürün ithal.Ama kolayıda içmeyiverin.Size ayakkabı giymeyin diyen yok.Kaldıki, yabancı ayakkabı verdiğiniz paranın karşılığını veriyor olabilir.Ama bu bir meşrubat sonuçta..