Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ROCK & COKE (LÜTFEN İLGİLENİN)

• syarar • 11 Ağustos 2006 21:03 • #509190
    onun için kola içmeye devam ediyorum ben :P ya da mekke kola ya da cola turka için abi :)

resmen şekerli su ikisi de
  • syarar • 11 Ağustos 2006 21:07 • #509195
    insanlar ah hayvanlıktan çıkılmadığını birilerinin bu doğayı yönetmediğini birisi anlatsa şu insanlara herneyse ""Allah"" yardım etsin o insanlara
  • nalan81 • 11 Ağustos 2006 21:39 • #509217
    Yazdığın o mesajın anlattığı şeyler buraya yazdıklarından epeyce farklı malesef, bak ne güzel kendin de yazmışsın yat babam yat olmaz diye, yapılan haksızlıklara karşı da yatmamalı 'insan' gücü ne kadarına yetiyorsa o oranda ortaya koymalı tepkisini
    ve anlamalı artık hayvani dürtülerle hareket edenlerin hüküm sürdüğü bu düzende, hayatta kalabilmenin tek yolunun güçlü olmaktan geçtiğini ve bunun için çalışması gerektiğini
  • lena avrıl • 11 Ağustos 2006 22:04 • #509221
    hakarete varmayalım aslında neyse sen kendini hayvan olarak görmek istiyosan öyle ......gör
  • JON_SCHAFFER • 12 Ağustos 2006 10:12 • #509284
    allahınız

burası müzik sitesi yeter artık ama laflarına dikkat et bu konu kapatılsın lütfen bilen bilmeyen herkes konuşuyor.bütün gün bunlara ayar vermekle mi uğraşcaz neymiş kola içmiyceklermiş.neymiş ayakkabıda marka giyilebilirimiş.kendi içinde çelişen hiç bir düşünce doğru değildir.birde üstüne üstlük insanların inançlarına saldırmak.bu forumun kiltlenmesi dileğiyle.yoksa kötü konuşcam.
  • JON_SCHAFFER • 12 Ağustos 2006 10:22 • #509285
    allahınız

katliam yazmayı bilmeyen adamlarla uğraşıyoruz ya.toplumsal duyarlılığınız çok mu fazla gidin örgüntlenin protesto edin o zaman.ameriakn marksı gitarlar kullanıp amerikan müziği dinleyen hatta mtv kültürünün çocukları olan adamlar ne zaman bu hale geldi acaba. yaşınızın adamı olun.bilmediğiniz konularda konuşmayın kimsenin kşişlik haklarından gelen din ve vicdan hürriyetine saldırmayın.
  • nalan81 • 12 Ağustos 2006 11:06 • #509290
    o iş öyle olmaz kardiş.

Bilmem kimlere yanaklarını ısırtıp daha bunun gibi onlarca soytarılıkla ekranlarda boy gösterenler, ilim adamı kabul edilirse,gerçek bilim ve ilim adamlarının adından bile bihaberse gençlik, asıl öğretilmesi gerekenlerin üstünün örtülü kalması normaldir bu ülkede.
  • gocuk • 12 Ağustos 2006 11:34 • #509293
    Elimde ROCE&COKE bileti var

Elimde ROCE&COKE bileti var arkadaşlar kelepir satıyorum almak isteyen bana ulaşsın kamp + kombine ciddi bulunmaz fiyat!.....ulaşmak isteyenler mesaj atabilir!......
  • sacredsoul • 12 Ağustos 2006 11:39 • #509299
    aynen
  • Soulforger • 12 Ağustos 2006 11:40 • #509300
    Elimde ROCE&COKE bileti var

Senin olay biraz "müslüman mahallesinde salyangoz satma"ya benzedi :)