-
onun için kola içmeye devam ediyorum ben :P ya da mekke kola ya da cola turka için abi :)
resmen şekerli su ikisi de
-
insanlar ah hayvanlıktan çıkılmadığını birilerinin bu doğayı yönetmediğini birisi anlatsa şu insanlara herneyse ""Allah"" yardım etsin o insanlara
-
Yazdığın o mesajın anlattığı şeyler buraya yazdıklarından epeyce farklı malesef, bak ne güzel kendin de yazmışsın yat babam yat olmaz diye, yapılan haksızlıklara karşı da yatmamalı 'insan' gücü ne kadarına yetiyorsa o oranda ortaya koymalı tepkisini
ve anlamalı artık hayvani dürtülerle hareket edenlerin hüküm sürdüğü bu düzende, hayatta kalabilmenin tek yolunun güçlü olmaktan geçtiğini ve bunun için çalışması gerektiğini
-
hakarete varmayalım aslında neyse sen kendini hayvan olarak görmek istiyosan öyle ......gör
-
allahınız
burası müzik sitesi yeter artık ama laflarına dikkat et bu konu kapatılsın lütfen bilen bilmeyen herkes konuşuyor.bütün gün bunlara ayar vermekle mi uğraşcaz neymiş kola içmiyceklermiş.neymiş ayakkabıda marka giyilebilirimiş.kendi içinde çelişen hiç bir düşünce doğru değildir.birde üstüne üstlük insanların inançlarına saldırmak.bu forumun kiltlenmesi dileğiyle.yoksa kötü konuşcam.
-
allahınız
katliam yazmayı bilmeyen adamlarla uğraşıyoruz ya.toplumsal duyarlılığınız çok mu fazla gidin örgüntlenin protesto edin o zaman.ameriakn marksı gitarlar kullanıp amerikan müziği dinleyen hatta mtv kültürünün çocukları olan adamlar ne zaman bu hale geldi acaba. yaşınızın adamı olun.bilmediğiniz konularda konuşmayın kimsenin kşişlik haklarından gelen din ve vicdan hürriyetine saldırmayın.
-
o iş öyle olmaz kardiş.
Bilmem kimlere yanaklarını ısırtıp daha bunun gibi onlarca soytarılıkla ekranlarda boy gösterenler, ilim adamı kabul edilirse,gerçek bilim ve ilim adamlarının adından bile bihaberse gençlik, asıl öğretilmesi gerekenlerin üstünün örtülü kalması normaldir bu ülkede.
-
Elimde ROCE&COKE bileti var
Elimde ROCE&COKE bileti var arkadaşlar kelepir satıyorum almak isteyen bana ulaşsın kamp + kombine ciddi bulunmaz fiyat!.....ulaşmak isteyenler mesaj atabilir!......
-
aynen
-
Elimde ROCE&COKE bileti var
Senin olay biraz "müslüman mahallesinde salyangoz satma"ya benzedi :)