Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ROCK & COKE (LÜTFEN İLGİLENİN)

• syarar • 11 Ağustos 2006 20:07 • #509150
    mantıksal olarak basit bir olay tabi ki üzülüyorum ama iki şişe kola için aman iki gün içmez ertesi gün tekrar içersiniz diyorum yanlış anlamayın kalpsiz değilim tabi ki üzülüyorum ne zannettiniz beni kormayın yakında bizimde başımıza gelecek aynı şeyler...ya bize ya da çocuklarımıza...yani siz doğada hiç yılanın kurbağayı yemediğini gördünüz mü?
  • Necrophilliac • 11 Ağustos 2006 20:13 • #509153
    Doğru:S

Bakın şöyle bir yolda var;

Bugün stüdyodan çıktım, çıkınca canım cekti, kumpir yedim, Kola istedim, Coca Cola verdiler, kibar bir şekilde ayran istedim onun yerine.. Canım kola çekmişti halbuki, kumpir yediğim yerde Esk.'te tikky'lerin bulunduğu bir yer olacak, hiç pepsi vb. yoktu.. İçmedim ama.. Bunu yapsanız yeter, hani nike giymeyin falan demiyorum.. Yabancı markaların parası bazen katliama gidiyor, ama yerli üretim bazen aynı kaliteyi veremiyor..

Yani syarar'cım haklısın, gayet haklısın, bu olanlar birgün bunu yapanlarında başına gelecektir, ancak, bizim bunu desterlemişcesine hakreket etmemiz bilemiyoruz ne kadar doğru.Yani, bize de olacaksa, olur, engelleyemeyiz doğru, ama bu elimizden geleni yapmamız için bir engel mi?

Not: Son günlerde sık sık mesajlarım siliniyor.Hatalı olduğumu sonradan görüyorum.Uğraştırdığım için özür dilerim.
  • lena avrıl • 11 Ağustos 2006 20:16 • #509155
    ya o yasa doğada hayvanlar için geçerlidir güçlü olmaynlar elemine olurlar ama insanlar EŞİTTİR....
  • Necrophilliac • 11 Ağustos 2006 20:21 • #509159
    Kesinlikle Hayır!!!

Parası olanın hakları vardır.Mesela şimdi Viyana'ya gitmek istedim, gidebilirim.Buna hakkım vardır.Ama param yoksa gidemem.Vize vb. işler için parada bahsediyorum, yoksa yolculuk parası tabi ki olacak.

Parası olmayanın hakkıda yoktur.
  • lena avrıl • 11 Ağustos 2006 20:24 • #509162
    iyi o zaman salak amerikan halkını parası var yaşasınlar ama ordaki kardeşlerimiz fakir ölsün tamam ölüm için vize gerekmiyor çünkü....
  • Necrophilliac • 11 Ağustos 2006 20:32 • #509166
    Hayır;

California eyaleti, şu anda A.B.D.'den ayrı bir ülke olsa, Dünya'nın en zengin 11. ülkesi oluyor.Ama halkın %60'ı hayatı boyunca 100 dolarlık banknot görmiyor.Ve birçok kişi açlıkla mücadele ediyor, bireylerin zenginliği o açların fakirliğine dayanıyor.(Mesajım yine gidici gibi)

Eşitlik; eşitlerin eşitliğidir.Ancak aynı gelire sahipler eşit muamele görür.Yasalar böyle demesede bu yaşıma kadar aksini ne yaşadım ne de yaşayanı gördüm.

Ayrıca ölümlerinin eşitlikle ne alakası var, herkes eşit olsaydı, savaş sadece eşitlerin savaşı olacaktı.Bir de bize ihanet eden bu milletin birden "Kardeşlerimiz" olarak anılması trajikomik.
  • CRN_CRN_ME • 11 Ağustos 2006 20:33 • #509167
    döktürmüşsün gene...tebrikler....
  • lena avrıl • 11 Ağustos 2006 20:35 • #509170
    ya sonuçta senin olmasa da benim ortak manevi yönlerim var onlarla belki senin de vardır bileme ve ilgilendirmez de beni neyse
    ya bak ölüm çok ayrı bir nokta dünyanın şu an heryerinde parası olan rahat yalar ama alıştık biz buna ondan doğal geliyo yok ama aslında böyle olmaması lazımdı değil mi???
  • Necrophilliac • 11 Ağustos 2006 20:36 • #509171
    Otorite, oluşan birşeydir.Böyle olmaması lazımdır, ama olur.Oluyor yani, engelleyemiyorum.
  • lena avrıl • 11 Ağustos 2006 20:57 • #509185
    hiç birimiz engelleyemiyoruz ne acı ki engellemek için gene zengin olmamız gerekiyor:)