-
interpol- evil çok takılmaya başladı bu ara bir de yeni türkü-çember..
-
Nedense bu sabah Therion - Seawinds (accept cover) takıldı açtım üstüste hala onu dinliyorum. Harika bi parça. Şarkıyı dinlerken çevirisine bi gözatmalısınız. Sabahın bu saatlerinde iç açıcı bi duygu veriyor. Tavsiye edilir ;)
-
Yeni uyandım sayılır..
satyricon - walk the path of sorrow sabah sabah çok iyi gidiyor ;)sanırım gün boyu satyricon dinleyeceğim...
-
bi insan sabah ilk hangi parçayı duyarsa bütün gün dilinde bu parça oluyo. takmıştım dün norra el norra ya bütün gün dilimdeydi bugün yok mesela :P
-
arggghhhhhhh olamazzzzzz yaaaaaaa:S okulda elemanın etki tiridine tiridine bandım bedava mı sandın para virip aldım diye mırıldanıyodu:S 2 saatten beri bende söylüyoruuuuum:S
-
banada "biiiiiir çok sıkıldım ikiiiii ...... ooooo ...." bunu söledi bügün hep bunu söledim =(( ama normalde her sabah
ogün şanlısoy-hadi beni güldür biraz (hastayım bu adama)
-
ı rape myself:S calliban
-
Noryth Aquanum
28 Ağustos 2006 Pazartesi / 08:34
Fates Warning - Monument
Kaç gündür dilimde yahu , de get !
hehehe fates warning den soğudum still remains yüzünden..kevin sağolsun:)
-
ya sevip sevmememden değil birinden duymam yeterli sonra butun gun dilimde o sarkıyla dolanıp duruyorum..(nefret ediyorum bu durumumdan yaa)misal veriyorum bgn radyoda roberin senden cok var parcasını dinledim dilime takıldı aksama kadar artık bu boyle surup gider:))
-
ehue:D bugün de sad but trueyu söyledim:D kargalar intihar etti:P