-
ben insanların böyle dşündüklerine inanmıyorum.. başka ülkelerde bu durum nasıl bilemiycem ama yıılardır bu ülkedede metal dinleyen satanisttir düşüncesi almış başını gidiyor.
Bu satanistlik olayınıda kendine ağır adam imajı veren ama bir bktan anlamayanlar atıyor ortaya.Arabesk dinleyen bi insanda satanist olabilir pop dinleyende
Sadece rock dinliyor diye birisine satanist damgası vurmak ağır eğer hlada böyle düşünen varsa çok komik.Trajıkomik
-
kör cahil berbat bi adam (kıllı falan)
yeşilkazak sen adama böyle bakarsan adam da senin hakkında istediğini düşünür.senin bu yaptığın cahil dediğin adamdan çok daha cahil olduğunu gösteriyo.adam az bile söylemiş.
-
"bkz.ben de metalciyim/rock'çıyım,ben de tarzım,ben de birşeylere ait hissediyorum kendimi.Sıradan sokaktaki insanlar umurumda değil tıpkı onların da umurlarında olmadığım gibi..."
-
İnanırmısınız ben sokağa çıkmıyorum.. işe gidiyorum ve evime geri geliyorum.. kimi görüyorum ki özenticilik yapayım ya da ona benzemeye çalışayım. cthulhu88 dediği gibi umrumda değil ;)
tarz yaptığım yok ama kişiler hep ya özenti gözüyle bakarlar ya da onun gibi birşey.
Tiksinti olayına geklince bana öyle bakan olmadı :S
dipnot: bakan olmadı derken dinlediğim müziğe ya da yeşilkazak'ın deyişiyle tarzıma bakaraktan bahsediyorum ;)
-
Bence bu tarz sorular, rock ve metal müzik dinlemeyen insanların oluşturduğu bir ortamda sorulursa daha sağlıklı cevaplar alınır. Çünkü burdaki üyelerin yüzde doksanından fazlası bu tarz müzik dinliyor. Dolayısıyla verecekleri cevaplar hep bu tarzı savunur nitelikte olacaktır. Bu müziği sevmeyen insanlara sorun bakalım neden sevmiyorlarmış. ;)
Bu topicte en doğru bulduğum yorum.Bu sorunun çözümünü objektif açıdan bakmadan ve karşıt düşünceye sahip insanlarla etkileşim içinde olmadan bulamazsınız diye düşünüyorum.
-
abi sokağa çıkmaktan kasıt da odur zaten.Tabi gidiyoruz geziyoruz o sırada gözlemliyoruz felan diyerek beni morartabilirler :P Ayrıca "işim de çok yakın dışarı bile çıkmıyorum" dersen gene morartırsın :P İyisi mi susuyim ya da bastım gitti mesaj :)
-
..
varya inanmazsın belki ama bugün acayip moralsizdim. Şu mesajını okudum son cümle acayip güldürdü beni iyi mi :):)
Neyse konumuza dönelim nerde kalmıştık.. Onu diyorum bende.. İşim yakın ya da değil. Arabayla gidiyorum geliyorum. Yolda trafik var zaten ya da yok etrafıma bakarsam olmaz(not: iş çıkışı 17 gibi Ayça Şenbaşkan çıkıyor abi çok güzel program yapıyor kadın ya. araba içinde bazen kendimden geçiyorum millet tiksiniyorsa o halime tiksiniyordur). En iyisi bakmamak. öyle ben dışarı çıkayım azcık takılayım olayı da yok. Gören ya şirkette görür ya da öyle arabanın içinde. Ha hafta sonları bazen çıkarım eskisi gibi değil çok nadir şu sıralar...Öyle işte ben iyiyim bu konuda .. Hahahahah kimse bana tiksinerek bakmıyor :)Sizde baktırmayın :hıh
-
neden olduğunu çok uzun süre anlamış değildim hatta bazen takıyordum. amaaa şimdiiii saaallllaaaa
-
böyle bir şey söz konusu değil bence tiksinenler falan en fazla eleştirenler oluyor ona da cevap fix "zevkler ve renkler..."
-
anlamadıkları için...