-
yaşlı teyzelerin ifadesiz bakışları yalnız sana değil
sanat musikisi ve özgün müzik dinleyen kimseler hariç herkese bakar o teyzecikler boş ifadeyle...
üstüne alınma birdahaki sefere
-
hepimiz insanız =) birinden birşey gördük mü genelleriz. Gayet normal bir davranış bu.
Sokakta yaşayan her kişi birer potansiyel katildir.
Farklı bir ülkeden güzel/yakışıklı biri gördüğümüzde o ülkedeki herkes güzel/yakışıklıdır.
Sarışınlar aptaldır.
Metal dinleyen satanisttir.
diye devam eder =)
genellemelere bayılırız!
MET ÜST, "Biz Böyleyiz İşte" yazısından
-
Son bir şey, hatta belki en önemlisi: Bu başlıkta zaten müzik tartışılmıyor ki... Rock-metal müzik dinleyenlere yaklaşımlar yorumlanıyor.
-
l-i-m (sağol)
sadece müzik- sende illa ifade edilenin zıttını söyleme bizim sölediklerimizde mantık ara kimse kimseye ön yargılı diye iddaa atmadım neden olabilir dedim sadece.
-
yaşlı teyzeler misal sadece canım.diğer tüm insANları kastettim ben nye herkes zıttımda bugün
-
evet çok haklısın. hani özenti diyoruz ya, sorsan 1-2 grup bilirler ve sadece 1-2 şarkı.. siyah giyinip etrafa depresif ve karamsar şekilde bakarlar.. höö iğrenç yaratıklar herkesten hayattan nefret ediyorum ölsemde kurtulsam gibi cümleler hayatlarının vazgeçilmezidir. bence bu insanlar yüzünden, sadecemüzik'in ablasının da verdiği örneklerde ki sanatçılar yüzünden rock-metal gibi müzikler dinleyemeyenler, dinleyenlere satanist ve bir işe yaramaz gözüyle bakıyorlar..
-
Ben, bana doğru gelen hiçbir söze, üste çıkmak ya da cevap vermiş olmak için karşı çıkmam. Merak etmeyin, yazdığınız her şeyi mantığımla değerlendiriyorum. Ama siz benim her söze muhalif olmaya çalıştığımı düşünerek, benim yazılarımı mantığınızla değerlendirmediğinizi belli ediyorsunuz. Eğer böyle olmasaydı, beni kısıtlamak yerine size doğru gelmeyen düşüncelerimin aksak yanlarından bahsederdiniz.
-
Şöyle söyliyeyim, geçen gün üzerimde Iced Earth tişörtü vardı (üzerinde something wicked this way comes'ın kapağı basılı 2-3 yaratığımsı şey var), annemle anneannem "Ne güzelmiş di mi, canlı canlı diye aralarında konuşuyodu, ben memnunum yani :) Öyle çok kıl kıl bakan olursa da umurumda olmaz, zorlarsa dalabilirim ama.
-
sadecemüzik
ben orda sana mecbur kaldığım için karşı yorum yadım ki zaten benim birisinin yorumuna karşılık yazdığımı göremezsin kolay kolay.şu an ne ifade etmek istediğini anladım ama sen beni anlamadığın için biraz yanlış değerlendirmişsin neyse neyse uzatmaya gerek yok.hem benim sana kimsenin yorumuna karşılık yazma derken aslında herkeze bir mesajdı o.çünkü boş yere gerginlik yaşanıyor millet birbirinin yorumuna karşılık yazdığı için..neyse dediğim gibi uzatmayalım olmayan bir sorunu...
-
Sonraki kuşak, kendinden öncekini hep küçük görür.Şu aralar bu iyice yükseldi.Ayrıca "yaşlı teyze", bir kişi değil kavramdır.Tek doğrusu vardır kafasında, bu doğru bazen din bazen gelenek doğrultusunda olur ve din/gelenek vb. büyüklerinin yaptıklarını doğru çıkartmak adına kendiyle bile çelişebilir.