Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

niye çevredekiler rock-metal vs tarzdakilere tiksinti ifadesiyle bakarlar?

• AnGeL_oF_CitY • 19 Şubat 2007 19:34 • #523089
    nedenı cok basıt rock-metal vs tarzdakiler daha dorusu dınleyıcı kısmının bazıları muzıgı sevdıklerınden deıl ortam olsun dıye takılıyolar buda bızım ıcın vahım bı durum
  • yeşilkazak • 19 Şubat 2007 19:47 • #523090
    dersane de türkçee öğretmenim tarzı yerli yerinde bir insan.gitar çalıyor.her türlü ortamada uyum sağlıyacğını belirtiyor.fakat şöyle durum var kesinlikle diğerleri bizi kabul etmez diyor.okul gezisi için bindikleri bir otobüsün şöforu inanılmaz bi kişilikmiş.kör cahil berbat bi adam (kıllı falan) ee tabi orda ortam yapmışlar arkadaşlar falan kendi kasetlerinden bişeyler çalmak istemişler şöforün tepkisi-- (bağırarak) kim bu abdestsizler olmuş.!! siz çevreden ne beklersiniz ki. bence artık bizleri topluma kabul ettirmek için uğraşmamalıyız.
    sevgiler dostlarım
  • sadecemüzik • 19 Şubat 2007 19:49 • #523091
    Zaten beni bu müzikten iyice soğutan budur. Artık etrafta rock-metal müziği müzikal anlamda severek dinleyen çok az insan kaldı. Herkes: "Metalciyim, depresifim, siyah giyerim, asarım, keserim, intihar ederim." tadında. Kısaca: "Vahşiyim ama acıların çocuğuyum." diyorlar. Buna, bu tür müzik yapan müzisyenler de dahil. İnsanlardan tiksindim.
  • sadecemüzik • 19 Şubat 2007 19:52 • #523092
    Dikkat ederseniz hep kör cahil insanların yorumlarından bahsediyorsunuz. Onlar elbette "Abdestsizler" vs tarzında sözler sarf edeceklerdir. Metal-rock dinlemeyen ama aklı başında birine sorun bakalım neden dinlemediğini. "Bizi topluma kabul etmezler." diye de kestirip atmayın. Kaldı ki siz de toplumun bir parçasısınız. Kim kimi nereye kabul etmiyor?
  • sadecemüzik • 19 Şubat 2007 19:55 • #523093
    Hem siz de onları kendi aranıza kabul etmiyorsunuz. Onlar da mı "Bizi topluma kabul etmezler." demeliler bu durumda?
  • EdiP • 19 Şubat 2007 19:58 • #523094
    şöyle birşey söyleyebilirim, "metalci"yim diyen adam, etrafa tiksinti ifadesiyle bakarsa, insanlarda ona aynı şekilde bakacaklardır. Ben öyle bakmıyorum diyebilirsin, ama benim ortalıkta gördüğüm "metalci takılan" insanlar bu şekilde bakıyorlar etrafa.

karşılıklı birşey var yani,tek taraflı algılamamak lazım =)
  • yeşilkazak • 19 Şubat 2007 20:03 • #523095
    ya biliyorum bunun tek taraflı suç olmadığnı ben .
    toplumun üyesi olduğunuda biliyorum .
    ama uzlaşma olmucağı bi kesin
    bölemi söylemeliyim. bende öyle tipleri görünce kendi tarzımdan yani kızıyorum abartmaya ne gerek var diyorum yani ama etrafdakiler herkesi bir tutuyo
  • l-i-m • 19 Şubat 2007 20:11 • #523096
    sadecemüzik
    görüyorum ki sadece müzikle değil,müziğin yanında bir de yapılan yorumlara cevap yazmakla uğraşıyorsun..
    dediğin doğru.elbette ki başka cevaplar da alacağız(olumlu yönde) ama ben de zaten 'alacağımız cevap belli'derken genelleme yapmadım.tıpkı senin 'metalciler kan revan içinde albüm kapağı yapıyor' derken genelleme yapmadığın gibi.senden bir ricam var haddim olmayarak.lütfen topicte belirlenen konuya cevap yaz,yorum yapanlara değil....
  • sadecemüzik • 19 Şubat 2007 20:19 • #523097
    İyi de şimdi sen de yorum yapana cevap yazmış oldun. Ayrıca bu moda oldu. Sürekli birileri çıkıp, "Oraya yazma, buraya yazma" diyor. Neden? Sizler değil misiniz, "Forum paylaşım içindir." diyen? Üstelik bunu yapan sadece ben değilim. Bak bakalım açılan başlıklara kimler nelere cevap yazmış. İnsanların özellikle benim yazılarımı kısıtlamaya çalışmalarından anlıyorum ki doğru şeyler söylüyorum. Ayrıca sen kafanı yorma, yazılarım forum kurallarına uymuyorsa bir silen çıkar. Kısıtlama getirme imtiyazın olduğunu sanmıyorum.
  • sadecemüzik • 19 Şubat 2007 20:20 • #523098
    Bu arada,yapılan yorumlara cevap yazamayacak olsaydım, "Bu mesaja cevap yaz" butonu olmazdı.