-
abi kız diyip te küçümsemeyin mesela abi sahilde arkaşla gitar çalışırken bir kız geldi 18yaşlarında falan neyse dinleye bilirmiyim falan dedi dinledikten istedi gitarı abi bir klasik parça çalıyo aklınız hayaliniz durur kız üni müzik bölümüymüş valla kıpkırmızı kesilmiştim yanında kızın oyüzden küçük görmeyin ara sıra çıkıyor böyle aşmışları
-
benim seyrettiğim en süper bayan gitarist komik ama gerçek , muppets showda seyrettiğim bir kadındı , adını hatırlamıyorum ama country dünyasında isim yapmış bir bayandı , ve harbiden psikopat arpej ve akor basıyordu , daha önce görmediğim akorlarla oynayıp çok güzel tınılar yakalıyordu , ama hiç bir zaman heavy riff çalabilen ya da solo atabilen bir hatun görmedim görürsem aşık olurum zaten heralde , nedense benden daha iyi solo atabilecek bayan olabileceğine inanasım gelmiyor...belkide erkeklik gururudur ya da daha önce hiç görmediğim içindir , neyse sayıları baya bir az neticede...
-
olmuyoooooooooooooooo
-
hehe çoğu kız(çoğu erkek gibi!) doğru dürüst gitar çalmıyo bi defa bi enstrümanı hakkıyla çalabilmek için herşeyden önce enstrümanına aşık olmak,sonra yetenek,sonra da düzenli çalışma gerekir anlatabildim mi kardeş?beni tanıyanlar bilir gitarıma aşık olduğumu...en azından aşık olduğumu yani..
-
doğruda.bende bir kıza aşık olmuştum ama öyle aşık olmuştumki belki o ana kadar kimse ona benim kadar aşık olmamıştır.ama bir türlü ona açılamadım.söyleyemedim.şimdi kim bilir nerdedir?
-
Jennifer Batten dinlemenizi tavsiye ederim. 8 finger tapping dersi alabilirsiniz arada bir... :D
-
evt haklısın gizem bir insanın ensturman çalması için ona aşık olması lazım ne yazıkki bunu benim etrafımdaki kızların hiçbiri yapamıyo :0)
-
ya müzik konusunda cinsiyet ayrımı çok saçma bence..yani tamam herhangi bir enstrümanı çalmk için avantajlı olunan durumlar vardır ama bence bu kızlaar gitar çalmamalı ya da erkekler gitarı kızlardan iyi çalar gibi bir düşünceyi beraberinde getirmemelidir..
-
çok çok çok haklısın ama bence unuttugun bişey var.
yani ,"gitar ve cinsiyetler" konusunda şanssız, bahtsız olan taraf sadece kızlar değil.
biliosun sırf kızlar gitar çalıyor die erkeklerden oluşan grupları önemsemeyip, kızları, şovlarını(!) izlemeye gidenler var.
bu durumda ben erkeklere daha da çok acıyorum.
-
ya oda var tabii ki ama burda kızlar eleştilmiş o yüzden kızların açısından yazdım..