Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

kızlar ve gitar

• Rockmanyagim • 7 Temmuz 2006 12:08 • #550541
    benim hic müzikle alakam olmazdi arkadaslar sonra birgün istanbuldaki manyak kuzenimde elektro gitari nasil caldigini gördüm, hadi bakalim basladim rock müzigini sevmeye. 100 lerde cd ler oladim tanidim etdim yapdim falan sonra gitara basladim bi sene olmadi metallica caliyorum ve inanin insan istedigi zaman ister kiz olsun ister erkek olsun hergez calabilir. bende kizim ve erkek gitarcilardan daha dogurusu tanidiklarimdan cok iyi caliyorum hatda cosuyorum 12 den 23 e kadar zuhahaha. lütven nazik el demeyin. ne nazik ellerim kaldi nede bi öje yaparim. nede tirnaklarimi uzatirim sag ellerimden haric. kentimi e gitarima verdim ister anlayin ister anlamayin.....ama kizlar ve gitar demeyin siz görmemissiniz.....

ne sebnem ferahi ne sebnem ferahi ne diyorsun hani buket desen dicem neyse. sebnemin evet süper bi sesi var ama simdi bu forumla o ne alaka..... sonusda o sarki söylüyor GÜYA gitar caliyor. sen kirtar calisdigi haalini gördünmü. bikere cliplerinde ani akkoru tutup duruyor ve avaz avaz bagariyor..... git isine dostum ya... bana ben e gitar calmak üzerine sebnemi asla katmam......
  • Hellfire_delay • 7 Temmuz 2006 18:26 • #550549
    Evet şebnem ferah gitar da çalıyo şuana kadar sayısız konserine gittim ve her sefer de gitar çaldı ayrıca ekipmanını bile söyleyebilirim.. Sahnede TC electronics G-system prosesör vardı 5150 peavey kafa amfi kullanır ve ayrıca Ibanez in rock finish Steve Vai signature JEM gitarını kullanır eğer şebnemin gitar çaldığını görmediğini söylüyosan ya gerçekten onu tanımıyosun ya da babam oğlumun introsundaki aletin gitar olduğunu bile anlayamıyosun.. Ki bu introyu şebnem ve metin türkcan aynı anda çalıyo intro bitince şebnem gitarı bırakıyo.. Bilgine..
  • shadowland_18 • 10 Temmuz 2006 12:07 • #550587
    ben gitarımı çok seviyorum,,klasik gitardan bir süre sonra elektro gitara geçicem...
    kızlarda insandır ve gitar çalmak onlarında hakkıdır...
  • CRN_CRN_ME • 11 Temmuz 2006 15:37 • #550608
    3 yıldır akustik gitar çalıyorum t.dag da grup vardı ama su anda nigdede oldugumdan dolayı yok ve hayatımdan da memnunum sonucta biz de insanız...her kızı baska kızlara benzetme bence :D.....saygılar...
  • juan-juan • 12 Temmuz 2006 03:21 • #550625
    abi kızlara ben en çok akustik gitarla beraber vokal saatlerce dinle eğer sesini ayarlayabiliyosa ve de örneğin bi cranberries çalyosa tamam ben koptum.......
  • hardrocker16 • 12 Temmuz 2006 15:14 • #550635
    böyle hırslandırıcı konuşmalara devam ederseniz kesinlikle sizden daha iyi solo atan bayan gitaristlerle karşılaşıcaksınız..bu konuyu açma hakkını kim nasıl buldu anlamıyorum..kızlar gitarı erkeklerin hoşuna gitsin diye çalmıyor beyler!!o yüzden elimize hangi gitarın daha çok yakıştığı konusunda da boş konuşmalara hiç gerek yok..elektro da çalarız..solo da atarız..pes diyorum bu yorumlarınıza!!
  • CRN_CRN_ME • 12 Temmuz 2006 17:30 • #550637
    ben yani.... :D
  • s i r o n a • 12 Temmuz 2006 17:35 • #550638
    aaaa kızlar ve gitar ,
    hatta kızlarla müzik tamamen bi bütündür...
    bana da eminim ki gayet güzel yakışıyo ..:)
  • cengelli_igne • 12 Temmuz 2006 18:06 • #550639
    bence kızlara bas gitarda çok iyi gidiyo elektro da ayrıca ben (şahsen) müzik enstrümanlarını kız daha iyi çalar erkek daha iyi çalar diye ayrılmasına çok karşıyım ki bunu en çok davulda görüyoruz(en istediğim şey)kimde yetenek varsa o iyi çalar bırakın kız erkek ayrımını bari burda yapmayın...
  • CRN_CRN_ME • 12 Temmuz 2006 18:30 • #550640
    yok yav yapmıyoruz sadece yakısıyo yakısmıyo meselesi....