-
ayrım yapılmıosa sorun yok :)) şimdi yakışanı var yakışmayanı var... gerçi günümüzde herkezin belinde bi klasik gitar var kim adam gibi çalıyo belirsiz ama..valla benim ablama bas çok yakışır... arkadaşa da klasik yakışıyo bi de çalabiliyolar taam işte... sorun sadece yakışması değil bence çalabilmesi de önemli...demekki kızlarda çalabiliyo :))
-
elbette !
-
valla çal da bi bizi kendimizden geçir artık zombie mi olur salvation mı olur ne çalcan bize
-
Bence gitar insanın kendine yakışanı giymesidir.Şimdi hatunun teki güzel güzel giyinse, alsa eline de gitarını, iki tıngırdatsa sahilde...Görenler aa ne güzel kız, ne cici demezler mi ?.Vallaha derler.He bir de şu var : Eski kız arkadaşıma gitar aldım, öğretmeye kalktım, az kalsın sinirden bırakıyodum gitarı ben de :) ..Olur ama, çok iyi çalan arkadaşlarım var hatun başına...
-
yok cranber.ten öte can kırıkları on numara bence
-
sen ne istersen onu çalmaya calısırım! zaten nigdede müzik adına anladıgım kadarıyla pek bişi yok ben t.dag dan geldim burya grup ta dagıldı...
-
grubun falan vardı ha ne tür müzik yapıyodunuz..
valla seninki de bahtsızlık niğde pek içi açıcı bi yer değil tekirdağın ortamı nasıldı??
-
yav bizim ortam güzeldi grup olarak rock takılıyoduk genelde!! ama metallica cranberries...vs felan da caldıgımız oluyordu...of zaten ben sanslı olsaydım anamdan erkek dogardım:D
-
grup kurmak gerçekten zor bir iş yaw sadece insanların müzik anlamında birşeyler paylaşması yetmez bence daha farklı şeyler paylaşmalılar ve bence bu paylaşım cinsiyet ayırt etmez çok farklı kutuplar olmadığı sürece..
-
efet ama işte bendeki kaderi görüyorsun o kadar çalıs çabala kafa adamı bul grup kur ve tam süper giderken grubu bırak git 650km uzaga off nigdeyi sevmiyorum yaaa!!!en yakın zamanda kurtulmalıyım..:(