-
gerçekten bass çalan kızlara bayılıyorum..çok yakışıyor..ben bassçı arıyorum bu aralar.. kız olsa düşünmem alırım.
Abi senin bassçı fantazin var galiba? :D
-
:D:D:D güzeldi.yok fantezin yok ama baylıyorum ya onlara napiim..
-
abi aslına bakarsın bu işin kızı erkeği yok bence.bir enstruman çalmak bence o insanın duygularını anlatır ve müzik insanı medite eder.bende gitar çalıyorum ama inan bana kızlar sevdiği için değil beni anlattığı için ve benimde bundan mutlu olduğum için..
-
bence herkes istediğini yapmakta özgürdür..kimsenin çalsın ya da çalmasın demesiyle olmuyor bu işler:))
-
çalabilir tabii ki. Yalnız ben piyasadaki bayan müzisyen manyaklığını bir türlü anlamıyorum. grubun seviyesinden bin kat geride de olsa bayan diye gruba alınan çok kişi var.
-
işte olayı yakalamıs bi eleman :))
-
-
Kızlar ve Solo!!!
evet var.bunlardan bırı benım.modern muzık akademısınde de profosyonel olarak gıtar derslerı vermekteyım.bılgın olsun var yani
-
ne yazık ki bu ülke böyle zihniyetlerle dolu... yabancı gruplarda kızlar gitar çalınca ağzınızın suyu aka aka izlersiniz ama değil mi? yobazlık hat safhada! bence kızların değil sen ve senin gibilerin gitar çalmaması lazım! 3 yıldır elektro gitar çalıyorum... kimseye de ağzını açıp tek laf etmek düşmez, söylettirmem! ayrıca ablam 10 yıldır istatnbul üniversitesi devlet konservatuarı klasik gitar bölümünde yarı zamanlı eğitim alıyor fakat o kadar iyi ki tam zamanlılarla birlkite konser veriyot ve kendi seviyesinde yarı zamanlı okuyan tek öğrenci...erkeklerin hepsi patır patır döküldü...atıldı hepsi.. abuk sabuk konuşup adamın asabını bozmayın!
burası enstrüman forumu, okuman yazman yok herhalde... dolayısıyla bu topic bu foruma uygun değil... cırcır vırvır da kapandığına göre bu sitede böyle bir topic'e yer yok! bu ne ya! 1 yıl önce böyle topic'ler silinirdi! ne oldu bu siteye böyle?
-
Tek diyeceğim var.. ŞEBNEM FERAH