-
Lütfen bizleri rahat bırakın valla 6 senedir gitar çalarım hep gariban gezdim ya ben işin tekniğini bilmiyorum ya da havalı gezen kızlar gitardaki eksikliklerini böyle kamufle ediyorlar.Neyse kılıf meselesine gelince açtığımda her zaman karşımdakinin ağzını bir karış açık bırakmışımdır.Bu demek oluyorki KIZLAR GÜZEL GİTAR ÇALABİLİYORLAR...
-
2 tane grup var bayan gitaristli en başta aklıma gelen
Biri Garden Of Shadows ki 8-9 dakikalık parçalara sahipler melodik death metal yapıyorlar. Mary ablada gitaristleri. Müziklerini bayağı bir Septic Flesh'e benzetmeme rağmen iyi grup.
Buyrun Mary :D sitede aynı zamanda sampleları da var.
http://gardenofshadows.tripod.com/page7.html
Bir de Virgin Black var avustralyalı. Kopuk bir grup tek gitaristleri var oda bayan. Gothic metal yapıyorlar.
-
benim eski grubumum gitarlarını ve vokalini üstlenen arkadaş bi kızdı ve gayet güzel götürüyordu solo + ritm + vokali olmaz olmaz demeyin enstrumanına da aşık. böyleyken böyle oluyor yani istendiği zaman...
-
valla ben gitar çalmaya çalışan bir kızım hatta elimde telin kestiği bir yarık var resmen yarıldı nazik tırnaklarına dokundurtmayanlar da çalmasın zaten,havalı gezenlerde çalmasın
-
Valla fazla calmasinlar seytan doldurur
-
gitarima asigim.itinayla gitar calisirim.gece uyanip gitar çalisir yine yatarim.sonra sabah uyanir, gitari yerden alir yatagin üzerinde, daha çikmadan yine çalisirim.yaparim yani böyle seyler.umut vaadediyo muyum?bence vaadediyorum:))
-
forum nerde sorum nerde?
-
Kızlar ve Solo!!!
Heh bende bu konuya deyinecektim... Tamam çalmasına çalarlar... Belki bi erkekten daha iyi çalabilirler ama solo atabilir mi bu kızlar... Veya şöyle diyelim.. Grubunda aktif olarak lead guitar çalan kız var mıdır?
-
sana hak veriyorum gizem ama ben masela gitarıma aşığım ve yetenek de var ama düzenli çalımak yok ehuhehe o yüzden sololarım iyi değil. çalışmam gerek...
-
80 lerde bi hatun vardı.varmış,videosunu izledim.adı jeniffer galiba soyadını hiç hatırlamıyorum.valla gayet iyi çalıyodu.basbayağa virtüözdü.flight of the bumblbee yi de çalıyodu,tapping yaparak falan.iyiydi ama biraz cadı gibi bişeydi.
manyak piyano çalan hatunlar varken manyak gitar çalan hatunlar niye olmasın.varsa tanışmak istiyorum,mesaj atabilirler. ehehe