-
site güzel mişşşşşşş
-
Kızlar ve Solo!!!
sen zaten heryere .... gibi atlamasan kuserim yaww laa wirumusun olm sal siteyi :D
-
Genelde Bas gitar görüyorum ellerinde :))
-
şimdi enstruman çalan hatunların içsel bir karizmaları oluyor tamam.Ama elleri hiç öpülesi değil,o yüzden ben derim ki ben çaliim o dinlesin o öpmesin ben öpiim elleri.budur bence...
-
Ya ben hiç bayan aranjöre rastlamadım...bana mı rast gelmiyor gerçekten çok mu az :)))))))
-
aranjör aranjör aranjör taktın kafayı
-
aranjör aranjör aranjör taktın kafayı
ahahha :))) bascı çok olm.aranjör az :))
-
Ben muhtelif mekanlarda çeşitli vatandaşlar üzerinde kullanmak üzere 75cm meşe odunu ve 50cm kızılcık sopası alıcam kendime. Hayır ne bekliyorum ki? Çok bir şey de beklemiyorum ya insanlardan, biraz tutarlılık ve mantık. Kızlar gitar çalmalı mı çalmamalı mı ne ya? Kadın örtünmeli mi yoksa açınmalı mı? Kadın evinin kadını olmalı mı? Kadının camiide yeri var mı? Bana daha ziyade bunlar gibi abuk subuk şeyleri andırdı şahsın yazdıkları.
O kılıfı açınca ay ay ne ya?
Arkadaşım dünyada iyi müzisyenler ve kötü müzisyenler var. Bunlar da bay, bayan ya da eşcinsel olabiliyorlar. Bunu mu tartışıcaz şimdi. Süper gitar çalan bir sürü hatun tanıyorum. Öf neyse.
Kaygı, baygı.
Onur
-
ya gerçekten çok saçma bi tartışma..bi çok iyi gitar çalan kız var ayrıca...ve gitarada aşık olan...yaptığı işi seven ve ona bağlanan...
-
doğru söylüyosun iyilerde var kötülerde ama kötü olup kendini iyi göstermek isteyenler ne olucak.birde anlayamadım niye bu kadar saçmaladın.