Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

kızlar ve gitar

• SingleBullet • 17 Mayıs 2006 15:02 • #549590
    ben ve gitar

disiplinli çalışmayı benimse.. zorlandığın pasajlarda ve herhangi bir teknikte mental olarak çalışmayı denemelisin. Başarılar dilerim..

Ve hiç kimse bir gecede en büyük gitarist olmamıştır.
    Sonuçta bu bir sanattır. Sanat nedir? nesne ile insan arasındaki estetik ilişkidir. O halde sen bütün duygularını gitarın ile vereceksin.
  • Patrin • 18 Mayıs 2006 04:00 • #549595
    bencede sacma olmus bu tartisma... Torch diye bir grup var tavsiyem dinleyin eskilerdendir, 80's lerden... gitaristleri candy lotman.... ogretmenide jimmy page... kizin gitar calisini duyun ve cogu erkekten ne kadar iyi caldiini gorursunuz ... napiyorrrum lan ben gecenin 4 unde :) burda saat aksam 8 tabi oda var. :)
  • whyhione • 18 Mayıs 2006 14:43 • #549596
    o değilde bir seneden fazla olmuş nerden buldun bunu hehe:).bu arada harbiden gerekiz tartışmaymış.
  • maglor • 20 Mayıs 2006 01:04 • #549622
    Arkadaşlar gitar çalan kızlar hep hoş gözükmüştür gözüme ayrı bir karizmaları var onların sonuçta diger yaşıtlarının yaptıgı gibi süslenip süslenip barlara gideceklerine oturup gitarla ugraşmaları hayatı boş geçirmemelerini hep taktir etmişimdir
    Şebnem Ferahı bu işin öncülerindendir bence
  • grand_azur • 20 Mayıs 2006 20:10 • #549638
    elektro gitarı bayanlara yakıştıramayanlara ya da bayanların elektro gitar çalamayacağını düşünenlere ece dorsay ı dinlemelerini tavsiye ediyorum.
  • burakkk • 21 Mayıs 2006 16:37 • #549664
    kesinlikle katılıyorum zaten şebo bir numara....
    ama bazı gerizekalılar eline alıyolar elektroyu ve beceremeyincede sonuç olarak bütün kızların adı batıyo tuhaf doğrusu bu zihniyeti bir an önce değiştirmek lazımm...
  • eeddaa • 22 Mayıs 2006 00:13 • #549669
    gitar calıyorum
    rezalet oldugunu da düşünmüyorum
    bu kadar ayrımcı olmayın
    iyi calmanın cinsiyetle alakası yoktur
    ses konusunda aynı seyi söyleyemem mesela metale erkek sesi gider bence
    ama enstrüman calmak farklı bir şey
    ögrenen ve yetenegi olan herkes yapabilir
  • kkurt • 22 Mayıs 2006 01:17 • #549670
    "ögrenen ve yetenegi olan herkes yapabilir"
    ---
    bir de "ilgisi olan" demek lazım. yetenekle ilgili bir cinsiyet ayrımı düşünülemez ama, pekala ilgi ve ilgisizlik ile ilgili bir ayrım düşünülebilir. erkek çocukları barbi bebeklerle oynamadıkları gibi, kız çocukları da bozulan bisikletlerinin parçalarını söküp dağıtıp düzeltmeye çalışmazlar.
  • Lester Polfus • 26 Mayıs 2006 16:19 • #549763
    valla çalsınlar ama erkeklerden iyi çalmasınlar derim.
    düşünsenize gitar çalışıyosunuz, gelip size "o öyle yapılmaz böyle yapılır, şuraya basacaksın" falan diye öğretiyolar. iğrenç olurdu. ezik hissederdik kendimizi dimi ama? yine de maalesef nadirende olsa var daha iyi çalan kızlar...
  • Electromanya • 27 Mayıs 2006 20:21 • #549778
    gerçekten bass çalan kızlara bayılıyorum..çok yakışıyor..ben bassçı arıyorum bu aralar.. kız olsa düşünmem alırım. çünkü sahneye farklı bi hava katıyorlar...ama electroyu erkeklerden daha iyi çalamazlar tabi istisnalar olabilir..çünkü erkekler elektrosunu gerçekten seviyorsa kızlardan sonra vazgeçemeyecegi en büyük şey oluyor..