-
Bence gelsin !
-
bo topiği kapatın...
-
18 ine bastın diye mi gelsin istiyosun bu yasak?!
-
18 YAŞ SINIRI GELSİN Mİ? :)
nerde
-
13-15 yaşında çoluk çocuğun "yaşasın manga" , "koray a bayılıyorum" gibi forum mesajlarından sıkılan bir adamın isteği olabilir..
-
ama 13 - 15 yaşında pekala kaliteli müzik dinlemeyi bilen arkadaşlarımız da var... böyle bir genellemeyle insanları kısıtlamak pek de akıl karı bi'şey olmasa sanırım...
-
anlayan anlıyo bak neden istediğimi? (bkz: imprecise). müzik forumundaki saçma sapan topiclere ve mesajlara dikkatle bakarsan yaş sınırının ne kadar gerekli olduğunu görürsün. Daha ne dinlediğini bilmeyen, müzikal karakterini oturtamayan adamların burda ahkam kesmesi sıktı artık. ayrıca 18 yaş sınırı sadece bi göndermeydi neden bu kadar alındınız anlamadım. yaş kaç? :)
-
yaşım 18... alınmadım. sadece fikrinin saçma olduğunu düşündüğümden dolayı bir cevap verme ihtiyacı doğdu... böyle bir şeyin asla gerçekleşmeyeceğini, bekçinin seni ciddiye almayacağını çok iyi bildiğim halde...
bi de sen hiç 18 altı olmadın herhalde .. ve o yaş grubundaki arkadaşlarımızın çoğu da sizin bizim burda eleştirdiğimiz grupları, müzikleri daha iyi ve dikkatli dinleyerek müzikal gelişimlerine devam ediyorlar...
onları dışlayarak, gelişimlerine katkıda bulunamazsın...
bu arada sen müzikal gelişimini tamamlamışsın zannederim. tebrikler.
-
ayrıca garaj sadece bu forumlarda tartışılanlarla sınırlı değil... akor, tab için giren var, eleman aramak için giren var... vs vs...
-
girerken nüfüs cüzdanı fotokopisi koalım...