Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

18 YAŞ SINIRI GELSİN Mİ? :)

• Cort • 25 Temmuz 2005 02:31 • #572876
    Yaşla falan olacak bir durum değil. Bence ancak Garaj paralı olursa kalite artar:) Ama böyle birşey olursa çoğunluk Garaj'ı bırakacaktır. (Ben dahil:))
  • wsc • 25 Temmuz 2005 18:33 • #572902
    bence sana sınırlama getirsinler canımın içi.....ne kadar saçma ya.her ne kadar ben oley manga diye bağırmasamda dinleyenlere saygı duyuyorum...dikkatinizi çekerim;onlardan hoşlandığımı ya da manga dinleyen tiplerle muhabbet etmesemde onlara bulaşmıyorum..sonuçta bu bir müzik forumu,metal müzik forumu değil.isteyen istediğini de dinleyebilir ayrıca.gerçi şu konuda haklısın ki biraz deişik davranıyolar ya da yer yer abartı diyelim...gerçi ben de 16 yaşındayım ya neyse...
    bi de şu var ki 18 yaş sınırını neye göre koyuyosun ki herifin IP sini araştırıp yaşına mı bakıcan???ya da hepimiz web cam'leri açalım nüfus cüzdanlarından kontrol et sen...
    _____18 YAŞ SINIRI GELDİKTEN SONRAKİ MANZARA____
    Panic attack:hani bakiiim!aç bakalım cam'i!
    İÇERİ GİRMEK İSTEYEN TİP(erkek-yaş:13):ımm....aaaaa......tamam açıyorum bari
    Panic attack:kimlik???nüfus cüzdanı.ehliyette olur,ya da ssk karnesi..
    İ.G.İ.T:aaa...işte burda(yüzünde mahcup bi gülümseme ve elinde hafif bi titreklik..)
    Panic attack:adı:nazmiye....doğum tarihiii: 1958(kafasından baloncuk içinde bi soru işareti çıkar ve ve bi çocuğa bi nüfus cüzdanına bakmak suretiyle bu garip bilmeceyi çözmeye çalışırr...)BU NE LA!!
    İ.G.İ.T:ya kusura bakma abiminkini istemeyi unuttum evde bi tek anneminki vardı abimde işe gittiii....ne yapsam ki(kafasını kaşır vaziyette şeklini muhafaza eder)
    Panic attack:sia la!gelmiim oraya
  • saglamadam • 26 Temmuz 2005 02:02 • #572926
    18 yaş sınırı lazım bişey değil ama neblim ya 18 yaşın altında gereksiz insan da az değil garajda allah için...
  • wsc • 26 Temmuz 2005 16:23 • #572944
    hım...hakaret etmek suretiyle kendine gelen tepkilerin hırsını bu mesajla mı çıkardın panikli atak...çok mantıklı aslında..ama eğer sen de benim mesajımı dikkatli okusaydın şunu görüp bu gayet gereksiz cevabı atmazdın;
    gerçi şu konuda haklısın ki biraz deişik davranıyolar ya da yer yer abartı diyelim...

benim ayrıca anlatmak istediğim sen belki açık açık yazmamışsın ama yazından anlaşılıyo ne demek istediğin eğer 13-15 yaş aralığındaki insanlar ''yaşasın steve vai!!'' diye bağırıyolar deseydin belki çoğu insanın böyle düşünmesine sebep olmucaktın...kabul et gereksiz bi topak bu...
  • erdyy • 26 Temmuz 2005 16:53 • #572945
    y olay yas değil!zeka tamam gelsede beni enterese etmiyor(yeni bastım da)adam 18ini coktan asmıs ama anaokulu terk:::::
  • likablegirl • 26 Temmuz 2005 22:21 • #572955
    ya bence saçmalamanın yaşla alakası yok ... panic attack bu forumu açman bile bence bencilce... 18 yaş sınırının altında olup gayet sevilen , iyi işler çıkaran insanlar da var :) arada bir ben parazit yapsam da olsun... :P
  • anuket_q • 26 Temmuz 2005 23:36 • #572957
    ya gelmesn ben 17yaşndayım amagelsin kendini bilmez ufaklıklar çok
  • anuket_q • 26 Temmuz 2005 23:40 • #572958
    katılıyorum sana ama ben 17 yaşndayım.öyle de olmaz ama kendini bilenlerde var unutmayalm ne kadar ufaklıklarn genelinin kendisini bilmez olduğunu bilsekte
  • berry88 • 27 Temmuz 2005 00:06 • #572959
    sanki 18 yaş üstü gereksiz insan yokmuş gibi davranmayın yaa nedir bu böbürlenme!!!
    kimse kimseye yaşı büyük diye saygı falan göstermiyo ki!!
    beyni olan herkes girebilsin böyle yerlere...
  • erdyy • 27 Temmuz 2005 21:43 • #572974
    galba alındık?