-
18 YAŞ SINIRI GELSİN Mİ? :)az gelir. sınır 20 olsun
20 yaş sınırı konulsun .hem böylece daha az moron giriş yapar siteye hem de bir değişiklik olmuş olur.mesela hiç bir yerde 20 yaş sınırı yok.bi de üniversiteli olmayan giremez ibaresi konulsun anasayfaya.tabii damsız da girilmesin .ne öyle saptan geçilmiyo valla site..giriş parasına da bi yerli içecek verilsin.bekçi kardeş kulak ver şu yurdum gençliğinin sesine,feryadına,figanına
bir gün gelecek bitecek bu işkence
ellerinin olduğu yerde
-
niye gelsin 18 yaş sınırı bi bildiğinmi var
-
"20 yaş sınırı konulsun .hem böylece daha az moron giriş yapar siteye hem de bir değişiklik olmuş olur.mesela hiç bir yerde 20 yaş sınırı yok.bi de üniversiteli olmayan giremez ibaresi konulsun anasayfaya.tabii damsız da girilmesin .ne öyle saptan geçilmiyo valla site..giriş parasına da bi yerli içecek verilsin.bekçi kardeş kulak ver şu yurdum gençliğinin sesine,feryadına,figanına"
yurdun nere senin?
bu ülkede nerde gördün bu uygulamay1,allaaan etopyal1s1..
-
Ben 38 yasindayim. Oldu olacak 68'lilerin "do not trust someone over 30" felsefesi uyarinca 30 uzeri de alinmasin 10 yillik bir arada debelenilsin. Kardesim birakin cocuklari isterse 9 yasinda olsun, buyursun gelsin. Samimiyet ve ilgi olduktan sonra yas kac yazar ki?
-
gelsin ?de? ona herkes kendi karar versin
önemli olan zeka yaşı diye girmek isterim konuya,yaş sınırı mı??bu siteye girmek için niye reşit olmak gerekiyo onu da anlamadım..velimden imzalı izin belgemle gireyim oldu olucak..
"18 yaşından küçüklerin bu siteye girmesi ve kafasına göre takılması sakıncalıdır" hatta "mümkünse onlar müzikle de ilgilenmesinler, ne bu asi gençlik ya, SAKINCALIDIR"
-
gelsin ?de? ona herkes kendi karar versin
ulan neleri tartışmaya başladı millet yaw.. tabi siteye girerken kimlik gösterecek millet.. Yaa bu kadar insan bi de ciddiye alıp yazıyor şuraya.Yazık..yazıh.. ck ck ck ck...
-
Kesinlikle gelmeli katılıyorum! Çoluk çocuktan kaçmak için kafa dağıtmak için burda takılmıyomuyuZ?
-
18 YAŞINA BASMAYAN HERKES NİYE ÇOLUK ÇOCUK OLUYO BEN ONU ANLAMADIM??
?
-
bırak ya.. +18 miş.. herif yukarda resmen IQ ma laf etti. Bu kadar basit bu adamlar.Bu kadar gereksiz şeyleri tarntışıp duruyorlar işte.
-
heç...