-
18 YAŞINA BASMAYAN HERKES NİYE ÇOLUK ÇOCUK OLUYOr BEN ONU ANLAMADIM??
zaten anlayan olduğunu da sanmıyorum..bizimkiler ancak treni anlamaya çalışırlar en azından ben onu anladım ;)
-
veletlerin konuşmaya hakkı yoktur.. sessizlik lütfen
-
niye mi?bence belki aranızda zeka olarak bu yaşın üstündekiler vardır ama deneyim ve olgunluk konusunda bir erişkine eş değilsinizdir o yüzden çocuksunuz işte..
-
yarının garantisini verecek yoksa,18 yaş sınırı niye,kime?
ne yazık ki bu 18 yaşı,sayı doğrusunda 0 olarak görenler olduğunu farkettim,ve halimize üzüldüm..tamam kimlik,kişilik,karakter ve eş anlamlıları yaşla kazanılacak şeyler ama bu yaş 18 değil..ki zaten 18'in de simgesel olarak söylenmiş bişey olduğunu düşünüyorum artık,öyle değilse bile hepimiz aynı noktadayız,yani hayatın şuanını yaşıyoruz..
-
"çocuk" sence küçümsenecek bir varlık mıdır? şu an çocuk değilsin ama bir zamanlar öyleydin geçmişini küçümsüyorsun..ilginç tabi..
-
bence bu tür bi istek çok gereksizce ve saçma.
-
verecen ağzına lafı
yaş sınırlamısı yazmasının sebebi sadece tepkileri ölçmek.kardeş baktın adam zıçmış sıvamış forumda ver ağzına lafı hemde katılımcının çok olduğu bir forumda ister 13 olsun ister 45.herkesin içinde yamulsun bi bak bakalım bir daha yiyomu aynı naneyi.bırak dengesiz olanlar kum havuzunda oynasın.elemanın biri vardı hatırlamıyorumm şimdi nickini(15),çok güzel yazı yazmış(ya da copy-paste olayına girmiş)ama sağlam yazmış.yaş sınırlaması muhabbeti bence sadece gönderme.ha geyik olmasın demiyoruz benim favori adamaım KUZUCUK ve NURİ adamlar mükemmel geyik yapıyo ama zıçmıyo.senin kolonideyiz Affedilmeyen geyiğin allahı dönüyo yarılıyorum okurken.dediğim gibi eleman kasıyosa kendisini sok lafı cevapta yazma bi daha.bir de arkadaşlar forumlar savaş alanına dönüyor.bu ne ya birşeyler paylaşalım diyoruz nerde kolpa var alakasız noktadan atlıyor konuya.yamultun bunların hepsini,törpüleyin çıkıntılı yanlarını.
-
verecen ağzına lafı
ağa işte bunu anlamayan adamlarda akılları sıra gelip espiri yapıyorlar, yok kimlik sorulsun yok bilmem ne olsun diye. lan bi durun, yukarda millet ne yazmış okuyun konu nedir bilgi sahibi olun ondan sonra yazın başlığın altına, yavaş gelin yaa. millet adam gibi bi başlık açıyor ciddi anlamda bişeyler sormak öğrenmek için millet dalıyor hemen; genemi aynı başlık, sıkılmadınımız mı bu muhabbetten diye. bazı başlıklarda konular öyle saptırılıyor ki ne döndüğünü anlamak için mesih olmak lazım valla, o yüzden de benzer başlıklar açılıyo illaki. biraz akıllanın yaa geyik yapmak isteyen geyik yapılacak yere yazsın. hoşunaza gitmeyen başlığın altınada bişey yazmayın allah aşkına millet rahat rahat takılsın yaa. sizene adam istediği şeyden bahseder konuşur. ama saçmalamaya başladığı zaman da ağzının payını vermek lazım o başka tabi, herkes yaptığının karşılığını da almalı.
-
yurdun nere senin?
bu ülkede nerde gördün bu uygulamay1,allaaan etopyal1s1..
bi yerde görmedim.o yüsden dedim değişiklik olur diye.
mesela hiç bir yerde 20 yaş sınırı yok
oldu mu böyle açıklama yeterli mi ?daha da yazabilirim
-
sanıyorum buradaki yaş sınırı gelsin mi lafı, saçmalıklardan bıkmış bir adamın yakarışı :) bu yakarışa kesinlikle katılıyorum, ama maalesef imkansız böyle bir şeyin olması. foruma ne zaman bir mesaj yazmaya kalksam geyik yapmayın diye bir uyarı alıyorum ve bu uyarıya uymaya çalışıyorum. fakat gördüğüm kadarıyla bu uyarıya uyan gerçekten çok az insan var. kısacası GARAJ ELDEN GİDİYOR :)
bunu engellemek için bence garaj bekçisinin yanı sıra garaj polisleride olmalı, ortalıkta dolanıp düzeysiz forumları, ilanları falan takip edip gereğini yapacak insanlar. yoksa burası gerçekten 3-5 yeni yetme metalcinin (?!) oyun bahçesi olup çıkacak.
ilgilere duyurulur