-
harbi panik atak :)
takıl be güzel kardeşim burdakilerin büyüğüde aynı cacık küçüğüde
-
olur be unforgiven :)
sende takıl benim güzel kardeşim burdan ne cacık çıkar nede salatalık
-
valla ole ama
yani ne bişe değişiyor ne görüş ne fikir
tartış tartış ancak sinir oluyorsun
ne laf anlaşılıyor ne anlatılabiliyor
hesapda müzik sitesi ama MFÖ diyeni duyamadım daha
varsa yoksa yerli gruplara bok atalım yabancıları baş tacı yapalım arada birbirimize küfür edelim
ben artık kolonimde mutluyum.
-
hangi koloni bab?
-
mesaj ya bölümüne girince mesela bu mesaja cevap yazacak ol mesela tıkla mesaj yaza
bak şimdi yukarı
ne yazıyor : Geyik yapmak istiyorsanız buradan buyrun.
buradaki buyuruna bin direk bizim koloniye çıkıyor express servis :)
-
gelmesin bu sınır yani tamam aptal topicler açanalr çok ya da ne bileyim cideden çocuk çocuk konuşıyor şeklinde bahsedebileceğimiz şeyler çok oluyur ama bu olay yaşla alakakı değil arladaşlar eleman 25 yaşına gelmiş hala çocuk gibi davranıyorsa zavakllı 17 yaşındaki eleman ne yapsın bence küçük arkadaşlar da girsin en aznından bilgilerden nasipleniyorlar bazen ama çocukl aklı ile davranan yok mu? tabiği ki var böyle neyin ne olduğunu bilmeden işkembeden atan arkadaşlarımız daha gözünü 2-3 grupla açmış müziği onlardan ibaret zanneden çok arkadaşımız var haydi görüşürüz ben biraaz yemek yiyeceğim:)
-
kuzucum biliyoruz senin sübyancı olduğunu zaten...........bencede gelmesin 18 yaş sınırı bence genç beyinlerede ihtiyacı var bu sitenin yoksa burası çok resmi bi site olcaktır eminim tamemen mantıklı olcaktır geyik yapan eğlenen insanlara eleştiriler falan bence 18 yaş altı dedikleriniz yani benim gibi gençler yeni grupları dinlerler ve zamanla kafanıza yeni şeyler otutada bilirler
-
garaj.müzikal.ortam.demek...
bilgi.demek..
istiyosanız.4.sene.sonra.18ine.girecek.çocukların.müzikle.ilgili.doruyu.bulmsnı
we.o.doğrunun.getirdikleriyle.hareket.etmesini...
yanlış.yapıyosunuz..!
.lar.için.özür!
-
amanya ister gelsin ister gelmesin...
sanki adam çıkıp yaşını orda 18 yapamaz anasını satıyım...
nüfüs cüzdanı fotokopisimi isticekler...
alla alla yaaa...
KaRaBuLuT
-
15 yaşındaki kız kardeşim bile senden daha mantıklı bir topic açabilirbilir buraya.. bilmem bu sorunu cevaplarmı?