Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

18 YAŞ SINIRI GELSİN Mİ? :)

• buralarınadamı • 9 Temmuz 2005 20:03 • #571959
    krişeleşmiş

helal sana be
  • kuzucuk • 9 Temmuz 2005 20:18 • #571961
    yav taktınız siz bana ama neyseee
  • NefesAL • 9 Temmuz 2005 22:07 • #571965
    yaş sınırı gelse nolcakki garajı b.k eden sanki 18 yaşından küçükler bence yaşla alakası yok mesela bana mesaj atıp 'tanışalım mı?' şeklindeki bu klasik soruyu soranların nerdeyse hepsi 18 ini geçmiş kimseler.ister 18 inde ister 28 inde bi insan kişiliksizse onu değiştirmek imkansız.hal böyle oluncada garajda herkes istediği gibi at koşturuyo ve koşturacak bunu önlemek imkansızz!!!!!
  • Noryth Aquanum • 9 Temmuz 2005 23:52 • #571968
    Sen bi çık hava al da gel hadi canım...
    18 yaş sınırı gelsinmiymiş , her 18 yaşını geçen dinazor kesiliyor be...
  • draw • 9 Temmuz 2005 23:58 • #571969
    diyelim ki geldi.15 yasındaki biri yazdı yasını 18.nası engellicen ki
  • panic attack • 10 Temmuz 2005 00:55 • #571976
    anladım ki garaj daki çoğu (dikkatinizi çekerim çoğu diyorum olur olmaz herkes saldırmasın diye) insanın kafayapısı aynı. ben buraya millete bir sitem olsun, saçmalayanlar kendine çeki düsen versin diye olmıyacak birşeyi yazıyorum gelen yorumlara bakın. yaa algı sınırlarınızı zorlayın kardeşim biraz olmuyo böyle.

diyelim ki geldi.15 yasındaki biri yazdı yasını 18.nası engellicen ki : draw

bu nedir yaa, tek zeki sendin dimi kardeşim. Bravo sana tebrik ediyorum seni, bu olaya böyle yaklaşılacağını hiç düşünmemiştim.
  • dexter_holland • 10 Temmuz 2005 11:45 • #572006
    Ha, sen öyle yazacaks1n, 15 yaşındakilerde düzeltecekler kendilerini. "Aaa, ben saçmal1yorum, düzelteyim bari kendimi" mi diyecekler?. Affedersin ama kimin olgun olup olmadığına karar vermek sana mı düşüyor? Yani seninle aynı fikirde olmayanlar olgun değil, öyle mi?
  • Affedilmeyen • 10 Temmuz 2005 12:41 • #572009
    tevellüt oldu otuz küsür zeka yaşım beş
    Sen bana kardeş de canım ben sana bacı
    kırk yıl arasan bulamazsın sen böyle genç ağacı

Gökhan SEMİZ hastanım senin.Allah ın rahmeti ile yat.
    sen ne kadar doğru şeyler demişsin zamanında
  • -jackal_musty- • 10 Temmuz 2005 14:05 • #572015
    akıl yaşta değil baştadır demiş atalarımız...boşuna mı söylemiş...isterse 10 yaşında olsun..burda bi kısıtlama yoktur..isteyen manga da dinler ve ya başta senin sevmediğin müziğide dinler..buna garaj yetkilileri karışmıyorda senmi karışıyorsun??

saygılar...

:::..MuStY
  • panic attack • 10 Temmuz 2005 15:07 • #572018
    valla siz anlamakta zorluk çektikçe bende anlatmak için zorlamaya devam edeceğim:
    1) Ben kimse ye " manga dinlemeyin, kargo dinlemeyen......vb" demedim
    2) Kim ne dinlerse dinlesin bu beni ilgilendirmez, ister rap dinlesin ister pop ya da başka birşey benim buna saygım vardır. Hatta benim ayar olduğum tipler burada ahkam kesen adamlar, yok şu grup şöyle boktan dinleyende maldır diyen tipler. Yukarıda yazdıklarımı iyi okusaydınız anlardınız heralde. Yok okuyupta anlamadıysanız haa bu sizin sorununuz. Sizleri ilk okula tekrar alalım!
    3) Benim derdim forumlarda açılan saçma sapan başlıklara yazılan saçma sapan yazılar, ki bunları yazmak için müzik dinlemenize hatta zeka yaşınızın olmasına bile gerek yok.
    4) Jackal kardeşim anlamadıysan tekrarlıyım "İstediğin müziği dinle ben buna saygı duyarım, ...buna garaj yetkilileri karışmıyorda senmi karışıyorsun?? gibi laflarla ne demek istediğini anlamıyorum, burası tartışma, bilgi paylaşım ortamı değilmi? O zaman kimse hiç birşeye karışmasın herkes geyiğe devam etsin....yok böyle bişey