-
souls of rent çok mantıklı konuşuyor destekliyorum........
-
18 yaşında veya daa büyük yaşta olan insanlarda bu sitede saçmalıyor.onlara nasıl bir çözüm getirceksiniz peki?!
-
[12 kez okundu]Metal milita
9 Temmuz 2005 Cumartesi / 15:06
souls of rent çok mantıklı konuşuyor destekliyorum........
bende seni destekliyorum aynen gatılıyorum sana adem :)
-
ben kimse burda tartışarak gelişim yaşamasın demiyorum. gelişmeye niyeti olan adam, yok bu grup şöyle boktan, yok metallica dinlemem yok bundan başkasını tanımam gibi yorumlar yapmaz. elbette 18 üstü herkes harika yorum yapıyor demiyorum, ama saçmalayanların çoğu 18 altı buda bir gerçek. burayı karı kız kaldırma amaçlı kullananlarda aynen öyle, bana gelen özel mesajlardan biliyorum. burada yapılan müzik yorumlarıda bi enterasan zaten; yok israillilerden adam olmaz, yok ermenileri dinlemeyin, yok zenciler kokar ve iyi müzik yapamaz. Bu ne abi yaa yeter bıktık valla. şu müzik forumunu açında topiclere bi göz atın allahınızı severseniz!
-
oda bizi görecekmi..
ayıp olmasın takım elbise neyim giyelim...
-
ehe ehee IQ testi fikri bile bundan daha sağlam temellere dayanıyodu.Benimde bi fikrim var 18 yaşın altındakilere yıldız verelim(nokta gibi) kimse onları sallamasın.Baktın adam, akıllı uslu biri yıldızı kaldıralım :)) İnsanlar da artık onlar kaale almaya başlasın...
-
Haaaaayyyııııır! Ya ben daha bugün 16'ıma bastım. Lütfen ya... Üstelik ben saçmalamıyorum öyle manga filan diye. Ne olur olmaasın?
-
hayırrrr olamaz ben sübyanciyim yaaa:))))
-
aaaaaa
ne kadar ayıp.....
:)
-
lan şaka be güldük heralde
şunu diyim saçma bence yaş sınırı müzik te yaş sınırımı olur be hem büyükler sanki çok dengeli de