-
haklımısın galiba:)
topic
ne anlamadım?:)
ama gerçekten gitarı eline alan rock cı oluyor birde böyle bir furya var arebesk müzik dinleyen kitle yeni tarzların arabesk versiyonlarını dinliyor son örnekte rapte
ayrıca şebo krakliçe teo kral demiyorum
-
ben 16 yaşındayım ama gerçektente forumlarda veya yorumlarda küfürler vs. tartışma yaratan şeyler 14-15 yaştan (yani16 da olur:)
geliyor...
sizde haklısınız belki ama sonuçta bir arkadaşın dediği gibi gitar çalanlar için bölümleri var (gerçi üyelik istemiyor)..
bir de diğer bir arkadaşın dediği gibi kimlik fotokopisimi isteyeceksiniz... adamlar 18 der girer....
yani yolu yok bu işin...
-
müziğin yaşı yoktur -bu biraz aşkın yaşı yoktur gibi oldu :P-. o zaman sitemizin ne anlamı kalır arkadaşlar??biz burada müzik için varız, değil mi??
-
18 yaş altındakilerden rahatsız olan arkadaşlar...
o zaman zeka testi yapalım.kimlerin zeka yaşı daha çoksa onlar forumda kalsın.madem ki bir kalitesizlik var..:_)
-
lam hala devam ediyomu topic helal valla
-
IQ dan çokmu eminsin hadi bakalım yüzyirminin altında olanlar girmesin
ok.
-
gelsin gelsin ama arkadaşlar bunu kim yapacakki :D:D::D
-
yine b.k atıp
milleti uyuz ettin ya helal olsun sana!!
saygılarımla..
s.t.c.o.p.
-
bırakın abi bu işleri ya.saçmaladığı zaman uyar bir kere artizliklik devam ediyorsa yamult gitsin.burda 16 yaşında olupta mükemmel cümleler kuranda var 30 yaşında olup kum havuzuna layık insanlarda...
-
under18 garaj açılsın
Bence mutlaka 18 yaş sınırı gelmeli.Çünkü kafa yapıları uymuyor her muhabbete.Onlara da yazık 18 yaş altındakiler için bi garaj açılsın aynı formatta onlarda oraya takılsın.(Ben de forumlarda belki saçmalık görmekten kurtulurum böylelikle)
Tabi insanların 18 olup olmadığını denetlemek elbette imkansız...