-
abi 50 cent in rock konserinde ne işi var 50 cent i getireceklerine iyi bi rock grubunu getirebilirlirdi .....ve 50 cent geldiklerinde kendi seyircisinin onünde deyilde rock seyircisinin önünde büyük bi ihtimal yuhalancak ve belki bidaha türkiyeye gelmiyecek buda hip-hop dinliyicisi için kayıp..............!buyuk bi organizasyon çarpıklıgı var.........
-
rock n coke a gelen gruplarda ..barışarocka gelenlerde...hepsi aynı bokun laciwerti...!!!
-
Rakı'n kok u harbiden kınıyorum yazıklar olsun! 50 cent e 50 kuruş bile vermem! Ya da küfretmek için güzel bi yer olur iyi gider bi yuhlarım yaa ben en iyisi gidiyim rakı'n koka :P Yok abi gene adam akıllı organizasyon yok adam akıllı kafalar sağlam mantıklı objektif bakan kafalar yetişmediği sürece bu rezilliği çekcez!!!
-
rock'ncoke festivalini beyenenler, sevenler ve katılanlar sizleri kolonime bekliyorum.
rock'ncoke kolonisi
-
müzik, eğlence, dostluk veeee roc'ncoke
-
tamam en iyisi organizasyonu düzenleyen şahsiyetlere başvuralım da festivalin adını değiştirsinler millet yanlış anlıyor
-
gidemediimden dolayı 2gün+kamp alanı olan biletimi satıyorum 50 milyona.normal fiyatı : 67.500.000 milyondur isteyen olursa
[email protected] a mail atabilir.
-
abi rock konserinde 50 cent in ne işi var.düzenleyin hip hop konseri gitsin oraya.fazlada sinirlenmeyin herhalde adam gibi bi organizasyon yapan olur.gidenlerin çoğuda hip hop çu olur 50 cent sahneden inince dinleyecek bikaç kişi bulurlarsa dua etsinler.bu ne rezillik toplanıp gidelim isminide hip hop a göre bi isim bulsunlar.seneye bari EMİNEM BRİTNEY JENNİFER SHAKİRA falanda getirin tam olsun BOCK'N COKE herkese hayırlı olsun BOCK'N COKE
-
YAA SİZZ MANYAKMISINIZ BEE. Emperyalistlerin bock'n'coke 67 milyon. 50 CENT'E 67 MİLYON!!!!! YAŞASIN BarışaROCK!!!!
-
arkadaşlar lütfen bu sayfada bir daha rock'ncoke hakkında kötü şeyler yazmayın dozunu kaçırdınız