Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

RockNCoke 2004 - Hezarfen Havaalanı - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: RockNCoke 2004 - Hezarfen Havaalanı - İstanbul
  • zanzekgirl • 14 Haziran 2004 00:00 • #595339
    bence rockn coke gitmeyin abi boşuna....yok 50cent miş yok müslüm gürses miş valla yazık abi.....türkiyenin yapıcağı iş bukadar rezil olur işte
  • zanzekgirl • 14 Haziran 2004 00:00 • #595340
    bi metallıca bi linkin park bi aerosmithi getiremediler şuraya ya...en ezik tarafı festivalin isminin rock cok olması....abi enayi gibi gitmeyin nede olsa tv'de veriyolar....
  • wowee zowee • 15 Haziran 2004 00:00 • #595341
    Ya tamam,50 cent falan maksimum alakasız ama yine de iyi isimler var.Rock adına pek bişi olmadığı da doğru.Organizatörlerin yapması gerekenler şunlar bence;festivalin ismini değiştirmek hatta mümkünse festivale sadece music n coke demek(çünkü gelen isimlerin hepsi farklı farklı tarzdalar),saçmasapan isimleri organizasyondan çıkartmak(50 cent,müslüm gürses...)ve daha tanıdık isimleri(bir kaç tane de olsa) getirmek(him ve duran duran hoş olabilirdi)
  • Femme_Esin • 15 Haziran 2004 00:00 • #595342
    50 centin orda ne isi var allahin askina :@ grrr
    iyi ben tr de yasamiyorum
    harbiden usuturdum
    :)
  • silenceb • 15 Haziran 2004 00:00 • #595343
    comfortably numb ;)
  • uRBaNeSQue • 15 Haziran 2004 00:00 • #595344
    Geçen seneden sonra yeşeren umutlarım bir bir söndü. Bu sene gidersem sırf ash veya rebel moves için gitmeyi düşünürüm. Ama önceki sene gibi koşa koşa da gidip bilet almayacağim kesin. Bu ne lan! Adı rock diye illa rock bekleyenlerden değilim,adından bana ne, içerik önemli olan ama ne baba gruplar varken sen git 50cent i headliner yap. Ne vardı çağırsaydın bir başka zaman, çıksaydı bilmemne club ında verseydi konserini. Bu seneki festivali tam bir beceriksizlik örneği olarak görüyorum. Tamam getir Ash i , Rasmus, Rebel Moves, The orb falan filan ama sen hepsinin üstüne git koy 50 cent i. Dam üstünde saksağan resmen! Ne biliim bir RHCP ne de yakışırdı. Queens of The Stone Age, Foo Fighters, Audioslave. Olmadı Bizkit. Sonra Korn. Ya da hadi her ne kadar dinlemesem de bi Linkin Park... daha neler var. ı ıh. Olmadı böyle. Hayal kırıklığı ve muz kabugu.
  • AlçaKöfte • 18 Haziran 2004 00:00 • #595345
    abi süpermiş ya eminem,jay z falan da gelsin.
    arkalarına bi bateri bide elektro koyarız süper rock yaparlar.
    hem sahne performanslarıda süper kıçlarını falan açarlar.çok meraklıyızya o 50 cente..
    bu organizasyonu düzenleyen cocacolayı protesto edelim arkadaşlar kola falan içmeyelim.
    bu duyuruyu ilk gördüümde kendi kendime ç.kaleden kalkar giderim dedim ama içeriğe bakınca...
    ööööffff tepem attı...bu organizasyonu düzenleyeninde 50 centinde..tövbe tövbe
    hayır rasmusa falan yazık olcak ona yanıyorum..
  • chazy_chazzz • 19 Haziran 2004 00:00 • #595346
    yaa bence artık rock tan filan vazgeçsin bu adamlar.. pop yada rap, hip hop festivali filan olsun güzel isimlerde var ama 50 centin kesinlikle yer almaması gereken bir organizasyon diye düşünüyorum. ben bu sene metal gruplar filan gelir diyodum ama nerde..... millet lp metallica korn vs vs getiriyo biz 50 cent rezil olcaz walla reziiiillllllll
  • catalist • 3 Temmuz 2004 00:00 • #595347
    herkes ROCK THE NATİONS'a......50 cent'in vs... geliceğine hiç şaşırmadım walla.geçen senede sugababes gelmişti zaten.bence bu festival içler acisi.yazzzıııkkk!çook yazık.burda yazan çoğunluğa katılıyorum.Bu festivalin ismi kesinlikle DEĞİŞMELİ!!!Kimse gitmesin bence,paranıza yazık olur.üstüne para verilse gitmem.bide para harcayıp TIKAÇ mı alıcam yaa!!!
  • petevenegondi • 5 Temmuz 2004 00:00 • #595348
    e koka kola sponsor olursa, konser böyle olur.
    ben gidicem konsere, elimde koka kola takılıcam, sağa sola sırıtıcam, çalkalayıp eşi dosta fışkırtacam, orda eblek bi müzik çalacak(amerikan senti, yaklaşık 50 kadar), sonra da rock dinledim diycem!!!! ooh(a) hem kulağımızı, hem cebimizi, hem ruhumuzu yolsunlar. yok öyle. aha böyle.