-
rock'n'coke tam anlamıyla amerikaya savaş açma nedenidir.
-
festivali dream tv den izleyen insan modeli olarak şunu söylüyorm,
1- Iggy Pop Jackass ekibinin kayıp abisiymiş...!
2- Sağ sola acaip şekilde koştururken mikrofon kablosuna takılıp düşer diye çok dua ettim,...olmadı olsun biz yinede VOLCOM la çok güldük gecenin bir saati...tam bir TIMMY TIMMYYYY di ıggy abimiz,
3- az önce Rasmus canlı yayında röportaj yaptı...
ALLAH BELANI VERSİN RÖPORTAJ YAPAN EBLEK ,İNGİLİZCE BİLMEYEN MAL KARI....
babam bile "lan amma mal karıymış" dedi..
bu arada rasmus beni skater halleriyle acaip şaşırttı,bu kadar ağıza sakız gruptan beklemezdim...
ee hadi akşama goril çıkacak...onu da izleriz...
-
insan oluunu en büyük yalanı ismini bari rock'n coke yerine fst'n coke koysaymış daha doğru olurmuş
-
rasmus ardından 50 cent dolayısıla baya kalabalık gözükmekte ortam...
geçen sene en çok MFÖ iken (şu an 2 katı civarı gözükmekte)(ben biliyorm,geçen sene arkadaydım..en sonda...)
-
güm...pat...puffff...iiiieeeooooowwww kadış
-
ben bi rasmus manyağı olaraktan rockn coke yapımcılarına teşekkür ediyorum!şöyle 50 cent gibi herifleri getirmiyormusunuz!abi gidip rockn coke diye isim koymuşunuz hip hop çular getiriyorsunuz.olmuyor yani.rasmus'u tekrar edin alnınızdan öpiim.
-
ewtt ya süper bişiydi konser.tabe rasmus sevenler için falan.en önden coşmak o havaya karışmak süperr.sizde deneyin...
rpck'n coke gerçekten çok iyi organize edilmiş bir konserdi.teşkkrlr....
-
gitmek çok isterdik ablamla faka napalım ablamın ÖSS sınavına denk geliyoduuuuu
-
bu festivale gitmemdeki tek sebep REBEL MOVESin orada sahne almasidir ....hic bir sekilde yorum yapilamaz...MUKKKEMMMEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
-
The Rasmus'un performansını izlediyince içim gidiyor:D canlı canlı Lauri'yi görmek isterdim.