-
şimdi varya ben rocker ım diyenler falan gider oraya bende sinir olurum.rock kelimesini nasıl kullanıyolar orda inanamıyorum yani.yuh be kardeşim.yuuuuuuuuuuh.özet olarak şöyle söyleyebilirim İĞRENÇ Bİ ORGANİZASYON.
-
Ben açıkçası kapitalizm karşıtı olsam da coca-cola içmekten kendimi alamayan biriyim *açık konuşalım*, her neyse. Bence bu festivalin eksikliği başlığında, bu festivale gelen bir iki grup dışında rock ile alakası olan gruplar olduğunu düşünmüyorum. Hele hele bu festivale 50 Cent'in bulunması tam bir saçmalık.
-
Nefret ettirdiler bana bu festiwalleri.karı kız icin gidip kimi düşürsem derdine girenlerin 50cent gibi grursuz apachiler oldugu kesin.gururlu we gerçek rockçılar barışarock'A!!!
-
Iggy & The Stooges
deus
ash
spiritualized
kafi bence ...
-
www.leedsfestival.com
-
neydüü belirsiz yaratıkları dinleyip yaratıcı olcağını düşünen arkadaşları tebrik ediyorum
-
şimdiden uykum geldi valla...
-
zaten iksv (ist. kültür sanat vakfı) caz festivalini de beceremedi kaç senedir cazdan çok latin küba pop müzisyenleri getiriyorlar..
-
Tamamen ticari bi aktivite ne de olsa arkasında banka var.
-
iggy i izledeikten sonra onun bir AMERİKAN MEDYA MAYMUNU olduğunu farkettim. benden söylemesi.ona göre!..