-
herkes niye 50 Cent geliyor diyor ama herkesin gitmek istediği Leeds ve Reading Festivallerinin line-up ına bakılırsa orda da headliner olarak Green Day ve Placebo ile birlikte 50 Cent'i görüceksiniz. (bakınız: http://www.leedsfestival.com). Organizatörlerin bir bildiği olmalı o zaman diye düşünmeden edemiyor insan.
Bu arada gelecek kişilerin arasına Iggy Pop ve dEUS gurbunun eklenmesine de sevinmeden edemiyorum
-
durun arkadaşlar yaa!!:))!müjdee..iggy pop geliyomuş,yeni soolediler..ulan konserde bi iki tane rocker adam bulunucak sonunda..
ama aklım hala almıo beaa!!koskoca yılların rockerı iggy pop ve hipçi 50 Cent aynı sahnede..puhaha yanee!!:))!
yinede iggy için cnmm fedaa..katlanıcass napiim..
-
britney spears da gelsin isterim ben.zira justin ,blue ....
ne kadar eğleniriz kim bilir.50 cent e where s my mind söyletsinler bari de tadını alalım hiç olmadı
-
rock'n coke neymis a.q! BARISA ROCK!...
-
arkadaşlardan bazıları manowar gelsin demiş bu ne yaaa dalgamı geçiyorsun zaten sizin bir festivaliniz var rockthenations siz ona gidin rock sadace metal değildir.
evet 50cent gelebilir ama diğerleri benim sevdiğim gruplar kimse kusura bakmasın bende travis_safe gibi bu eleştirileri kabul etmiyorum beyenmeyen barışarock festivaline gider.
türk gruplarını dinler.
ama ben sadece 50cent geliyor diye ASH-RASMUS ve iggy poptan vazgeçemem kimse kusura bakmasın burası bir alternative festivaldir bosh işlerin festivali değil.
alternative festivalde böyle olur daha ne bekliyorsunuz gelmeyen gelmez geçen senede böyleydi ve biz eğlendik bu yılda öyle olacak yemişim 50centi banane yaa 50 centten ben oraya onun içinmi gidiyorum ben punk hastasıyım ve iggypopu kaçıramam
-
21 ağustos programı
ana sahne
kargo
kurban
athena
sly&robbie taxigang featuring bunny rugs
ash
mfö
iggy & the stooges
spiritualized
alternatif sahne
orient expressions
hakan kurşun
p.o.p live
tiga & lord of the marionette
etienne de crecy
psychonauts
carl craig
richard fearless
22 ağustos programı
ana sahne
rebel moves
özlem tekin
wax poetic
deus
fun lovin' criminals
the rasmus
50 cent
the orb
alternatif sahne
asher selector
agent orange
kris verex
krush live
zion train live
the jugula sessions hosted by: neneh cherry (dj set) & the family
djs are not rock stars - princess superstar & alexander technique
bariş
çıkış sıraları böyle belirtilmiş...
***** olan yerlere eklenecek isimler var...
ee hadi bi Green Day olsun iggy pop un önüne...olmaz mı??LEEDs / READING Festivaline 50centle beraber çıkıyo zaten...
dEYUS un önüne de şöyle bi yine leedsten bi grup olsun...bakınız linke...
ÜŞENMEYİN BAKIN, FESTİVAL NASILMIŞ GÖRÜN....!
http://www.leedsfestival.com
http://www.meanfiddler.com/displayPage.asp?PageID=372&URLID=32
ilk günün şokunu yaşamaktayım bu festivalde..hele altlarda Goldfinger,Bouncing Souls...aman allam...nasıl olur...
bu arada badcatgarfield haklı arkadaşlar...
-
hah bak şimdi dolaşırken nette, gördüğüm ve aklıma gelen bişey...
2002 summer sonic festival ,tokyo/osaka japonya
bir sürü grup + NOFx...
2003 summer sonic festival ,tokyo/osaka japonya
bir sürü grup + Blink 182 + New Found Glory...
bu seneki 2004 summer sonic festival ,tokyo / osaka japonya
bir sürü grup + Green Day + Pennywise...
her sene minik şeyli çekik gözlüler coşmakta,100lerce kişilik pogolar yapmakta...
off allam off..
-
festiwal ismini aldığı kelimeden bağımsız haraket ettiği için üzülüyorum ve kınıyorum rockn coke adı olan bi festiwalde 50cent isminede tahamül edemiyorum.mümkünse bunlar ismini değiştirsin bunlara güsel bi fikir verim POPN COKE VEYA RAPN COKE emin olsunlar daha çok yakışıyor ayrıca tek şarkıyla meşhur olmuş RASMUS ta büyük bombaları olarak gösteriliyor şunu sölim festiwal büyük bi patlak olma konusunda birinciliği kimseye bırakmayacağa benziyor......
-
(...)Sanat elbette evrenseldir. Fakat bazı sanat dalları bazı felsefelerle, bazı dünya görüşleriyle çok da güzel örtüşür. Eğer bir moda gibi rock dinleyen "tiki" değilseniz, rock müziği dinlerken rock felsefesini de az çok özümsemişseniz rock'ın doğuşundan bugüne "bir karşı duruş müziği" olduğunu da hissetmemeniz mümkün değil. Evet rock bir karşı duruştur bir başkaldırıdır. peki neye karşı çıkış? Elbetteki var olana, hakim olana. Eh bu durumda ortalama bir rock sever bilir ki karşı duruşun müziği olan rock'la yıllar boyu kapitalizmin bayraktarlığını yapmış markaların en önde geleni coca-cola yan yana gelemez birlikte duramaz. Bu ikisini yan yana koymak bu müzik adına hainliktir ihanettir. Elbetteki rock felsefesinin derinliğini bu konuya yıllarını vermiş kişilere bırakıyoruz onlar adına ahkam kesmeye niyetimiz yok ama sanat'a ve sanat çevrelerine yakın bir yayın olarak da bu uluslararası sermayenin bir sanat dalını kullanması konusunu sorgulamaya hakkımız olduğunu düşünüyoruz!
Dönem dönem işçi katliamına dek kalkışmış, fabrikalarında çocuk işçi kullanmakla kalmayıp çocuk işçi kullanmayı açıkça desteklemiş, savaş esirlerini fabrikalarında köle gibi çalıştırmış, Hitler'i saygıyla selamlamış Cola firması nasıl oluyor da bugün rock festivali düzenleyebiliyor? Bu küresel saldırının bir başka boyutu değilse nedir? Rock evcilleştirilmeye, içselleştirilmeye mi çalışılıyor? Sanat evrenseldir dedik ama sanatın bir çokuluslu firmanın parayı bastırıp sahneye yerli yabancı üç beş grup çıkarması değil! (...)
Yine barışarock a kaldık napalım... :) 50 cent ten iyidir hiç olmazsa...
-
ya en çok neye üzülüyorum biliomusunuz
şimdi 50 cent gelicek millet bunlara yuh'lar çekicek küfürler edicek geldiklerine pişman edicekler
e tabi sonra nolucak
bu adamlar ülkelerine döndükleri zaman TÜRKİYEYİ nası anlatıcak abi bunlar...
işte ben buna üzülüyorum