-
Bilet fiyatları 50 CENT dahi olsa gitmem.Aşağlık Coca-Cola nın organizasyonuna...........
-
valla muslum gurses rock festıvalne cıkıyosa 50 cent ın cıkması gayet dogal,tek kelımeyle rezalet
-
gidip görüp destekleyelim mi? ehi
bu sene yağmur yağmasa bari
geçen sene barışa rockta çadır yağmur alınca bir taraflarımız donmuştu, eve dönene kadar canımız çıkmıştı.
bu sene barışa rock düzenlenecek mi bilen var mı?
50 cent de sugababes gibi der artık, bilseydim öyle bir şey olduğunu orada çıkardım... :)
-
umarim yagmur yagmaz hakkaten ama hava sicak olack gibi o zaman zaten
bu arada muslum gurseste ne cevherler var inanilmaz muzik bilgisi olan ve rock kapasitesi olan bi insan sanirim rock cover falan yapcak
hadi hayirlisi
daha neler gorcez bakalim .. )
-
demekki neymiş?...bizim gerçek bi rock festivalimiz olmazmiş...gelsin bakalim 50 cent gelsin seneye enrique iglesiasla jennifer lopez gelsin..gelsin anasini satiyim...ulen hadi anladik da bi tane baba rock grubu gelmezmi yaa...yazıktır...türk gencine rock bile fazla bee alin cocacola için siz....
-
50 Centte ne pogo yapılır beh,bide headbangde yaparız:)) Ya buna alternatif bir festival yokmu mesela barısa rock bu sene olacakmı??birsey daha: keske erkin baba oraya cıkmasaydı:(
-
Ulan elin adamı rock festivalimize 50Cent'in geldiğini görse ne der!
Rezil olduk rezil!
-
ulan geçen sene sugababes'i getirdiler diye adamlara küfredip durmuştum.. şimdi 50 cent diyolar. küfür yemek hoşlarına gidiyo bunların haa... rock'n'coke muş.. umarım festivalleri için uygun yerin neresi olduğunu biliyolardır.. bakalım seneye neler getircekler başımıza.. (iyi ki ash fln var da en azından kısmen rock festivali diyebiliriz.. hoş 50 cent'in gittiği bi rock festivaline giden adama da rocker diyebilirmiyiz bilemem)
-
yeter artık yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. hadi coca cola geldi bi kezdaha ortalığı saçmalığa buladı ama erkin babaya acıyın bari bea 50 cent midir nedir bi alay dongoz yine istanbula gelecek babanın şereflendirdiği sahneyi mundar etcek.. rock kelimesi bu kadar terbiyesizce suistimal edilmezki.. yapanıda rock izleme adı altında bu organizasyona gidecek olanlarıda kınıyorum. deyinki biz hip-hop izleyecez tamam ama ROCK kelimesini bu denli küçük düşürmeyin bare.. YAZIKKKKK.. rock the nationsla sevindik bu saçmalıklarla yine yasa boğuldk. bu ülke adam olmayacak galiba................................................................
-
"Haber ile ilgili yorumunuz" diyo sanki yorum yapacak halimiz kalmış gibi...
Galiba daha kesin değil gelicekleri(özellikle 50 Cent) umarım gelmeme lütfunda bulunurlar...