-
aynen pop'n'coke yani.bi festivalimiz ossun dedik şöööle woodstocklar gibi olmasaada ama coca cola duy sesimizi allaşkina da seneye bari düzelt şu işi
-
sonicyouth demişkii 50 cent e küfretmek için gidebilirim ..............
evet katılıyorummm nebiçim rock konseri buuu
-
iide buna ne die roc'n coke demişler 50centi izlemek isteyenlerde vardır ama roc'n coke gelen eğer gerçek bi rock dinleyicisisye 50centi çekmek zorunda diilki hip-hop içinde böyle bi program düzenlensin sewenler ona gitsin hersene şehir weya yurt dışından milyonlarca insan geliyo ama ROCK için HİP-HOP için diil(altını çiziyorm gerçek rock dinleyicileri için diyorum) we böylece bizm hiçbi ayrıcalığımız kalmıyo 50centin sahnede kaybettirceği zaman içnde enazından bi rock grubu daa izlerdk keyfimiz artardı bu ne biçim iş anlamıyorm yani..
-
arkadaşlar ,
,her ne kadar bende istemesem de 50centi bir çok kişi gibi...bence büyüklük bizde kalsın, sessimizi çıkarmayalım...
coca cola aldığı tepkinin farkında...
ayıp etmeyelim misafirlerimize...gelsinler sorra gitsinler...artık seneye umut edelim...ama şu var ki bu sene 50 cent bir çok festivalde headliner...rock mock konseri farketmiyor...leeds festiavli ve altındaki punk gruplar misal...ingilizlerin mızmızlandığını duyuyormusunnnnnn?hayır...
bu arada ROCK n COKE ismi için tekrar bir hatırlatma....rock festivali anlamına gelmiyo bu rock n coke...daha çok "coca cola sizi yerinizden sallayacak" anlamı içermekte...
he beyenmiyoruz o ayrı mesele...
ama isimle bir sorun yok...yani şölye bakın olaya...fubucuların(kızmayın abilerim,ablalarım;)) rock edeceği bir festival......değil mi??
-
Bir olay rock deil konser gelirleriyle yeni savaşlar başlatmayı düşünüyolardır kesin cola=USA=bush=savaş hepsi şerefsizin teki gidenlerin kendi tercihi saygı duyarım ama olayları bu adam ların bundan daha fazla eylenmek istiyosanız bence BARIŞAROCK (bu arada barışarockla alakam yok tamammen bireysel bi yorum...)
-
yaa resmen size inanamiyorum gecen sene sugababes bu sende 50 cent geldi diye koskoca bir organizasyonu yok ettiniz size anlatamiyormuyuz rock sadece metal degildir.
ve bu tip festivaller alternatiftir.
rock gurubumu istiyorsunuz alin size bugun ve gecmisteki rock'ncoke festivallerine katilanlar.
suede- guano apes - dead kennedys - the cardigans - echo&the bunnymen - hooverphonic - dirty vegas - the delgados - duman - rashit - athena - m.f.ö - iggy& the stooges - the rasmus (pop/rock) - ASH - dEUS - athena - kurban - kargo - ozlem tekin
gozunuze dizinize dursun bunlarda rock gruplaridir alternatif rock gruplari simidi beni anladinizmi rock sadece metal degildirrr.
alternatif rock gruplarida vardir o yuzden alternatif rock gruplarini bilmiyorsaniz kalkipta rock festivalini elestirmeyin.
ayrica bu tarz rock hosunuza gitmiyorsa asil isminizi alin ve ozunuze donun eskilerde oldugu gibi sizin dinlediginiz metal eskilerdeki buyuklerimizde boyle derdi rock demezlerdi ama simdiki nesil biraz ozenti gidiyor rock deyince hemen metal gruplarini soyluyor ama rock bu deil bu festivalde oyle bir festival deil sizin festivaliniz yapildi ve metal gruplari sahne aldi bu kadar
-
2000 yılında temellerı saglam bır fırma ıle atılan (woodstock festıvalını duzenleyen momentum fırmasının Turkıyedekı ayagı olan Momentum BEC) H2000 festıvalı gercek anlamda sadece 2000 yılında muzıkseverlere ıyı bır anı yasattı.
Oradaydık, festıvalden once de sonrada bınlerce tesekkur ve bırcok daha olumlu yanıt aldık, BEC fırması tuvaletlerın pıslendıgı hatta kotu muzık dınleyıcısı olarak nıtelendırdıgı onca ınsana ınat 24.000 USd zarara gırerek yenı bır suru wc getırttı ve festıvalden odun vermedı, sonuc ne mı oldu???
Sonuc BEC fırması 2000 yılından sonra bırdaha H2000 e katılmama kararı verdı8, belkı onlara gore haklıydılar ama o senenın heyecanına sonrakı her sene festıvale gıden ben hıcbırınden zevk almadım, ustune bırde gecen sene rezalet dolu bır festıval gecırıp sadece denız ıle kandırıldım..
Gecen sene yenı bır akım basladı H2000 den alamadıgım zevkı Rock N Coke ıle alacaktım ve nıtekım o kadar paraya ve otobus rezaletıne ragmen (bunun dısında hersey cok ıyıydı) gıttım ve zevkte aldım ama bu sene gelın gorun kı ben coca cola nın onca hıssesı ve parası olupta kalkıp aerosmıth, bon jovı veya, blink182 veya radiohead gıbı gruplara yer verecegını dusunurken gelen gruplara bakın...
Kınıyorum bu sacma zıhnıyetı KINIYORUM!....
-
Yaşasın BarışaRock..!
-
rock festivali için barışarock'a gidin çadırı kurun
http://www.garaj.org/haber1894_Barisarock_Sariyer_Istanbul.htm
-
1 müzik eleştrimeninin yorumunu sölüyorum. sanırm cnn türk ya da ntv haberde söledi : " festival için çko sayıda jenerator getirilmiş ama o jeneratorlerin tüm elektriğini çekicek bizi sallanmaktan aptal edicek grup yok ne yazik ki organizasyonda "
kessinilkle haklı.....