-
rock'n bok.. bu ne yaa.. bu kadar salak grubu toplamak için çok uğraştılar mı hiç yakışmadı kokakolaya.. tamamen ticaret kokuyo.. BARİ ADINI POP'N COKE DEYİN REZİL OLDUK CÜMLE ALEME... YUHH..!! geçen sene gitmştim çok eğlendik.. organizasyon süperdi ama bu sene gidilmez gruplar ÇOK KÖTÜÜ.. 1 sene boşuna beklemişim..
-
arkadaşlar gerçek rock için "rock the nations"a gidelim..
ben gidicem.. yoksa pişman olurum..
biletler bana biras tuzlu geldi ama olsun..
..sonradan pişman olmamak için sizde gelin..
-
cok komik olmuş 50 cent le erkin koray düet patlatsa "indaclub" dan "sana birşeyler olmuş"a kadar beraber potpori falan...
bu organizasyonu kınıyorum.rock and coke degil ortaya karışık koymuşlar gruplari.ama eminim genelde herkes cok sevinmistir gruplara (klasik arz-talep meselesi)..başarılı ama boktan yani..
-
ama şaşırdığımı söyleyemem ne de olsa kola festivali..son zamanlarda yapılan bu müziğe yapılan en büyük eleştirilerden biri de bu zaten.. felsefesine aykırı şekilde özendirme-destekleme faaliyetleri(!) ile yapılan organizasyon boyle olur...parasızlığın gözü kör olsun deyip görmemezlikten gelelim böyle festivalleri.
-
orda rockçıdan çok hiphopçu olacağına emin..
şimdiden görebiliyorum..
.. böyle kafasının üstünde dönen bi sürü zekasız insan olacak
(göremezsek te eminim zeminin kum çakıl olmasından olacaktır!!)
ve ben dönüp kendime sorucam:
ben bu manyakların arasında ne yapıyorum diye¿
cevap: ?%+!¿
-
Bunlar tamamen paraya ve popülerliğe dönük daha fazla insan çekmeye yönelik şeyler. Yoksa adamlarda paranın allahı var istedikleri grubu getirirler. Ben Böyle bir festivale bırak istanbulu yan sokakta olsa bedava olsa da gitmem
-
rock ve kola .bir zamanların asi,vandal,brütal ama bir okadar duygusal ruhu şimdi tamamiyle finans kapitalin eline geçmiş.erkin koray'ın orda olamasını eleştirmiycem.bir kez daha dinleyicilerin ve yeni kuşağın herkesi alkışladığını ve önüne konan pilavı nasıl kaşık kaşık yediğine sahne olacaz.barışa rock !!!!!!!
-
bu ne ya bi yurtdışındakilere bak bi buraya.dalga geçer gibi.insanı utandırıyolar rock dinleyicisi olmaktan.gidersem şerefsizim.
-
yaziklar olsun...popüler müzikte ne var,Türkiye deki rock anlayisnda o var....emsali yok bu festivalin... bu cola elde patlar...aman üstümüze sicramasin...uzak durulmali...
-
fifti sent bi de şarkılarını kawırlayarak çıkıyomuş rak modunda zuahaha.bu nası bi festiwal aabi??nası bi program bööle.yazık olmuş ne diim??