-
ben Audioslave gelir die hayal ederken Chris Cornell falan
gele gele 50 cent denen palyaço geldi
zaten bencede gitmeyin gidenlerde marka çokluğunu ve fiyatların pahalılığını protesto etsinler
Tıpkı 99 woodstock ta olduğu gibi :)
tabii bu yazdıklarım zengin p..leri için geçerli deil
-
baktığımda herkes festival hakkında birşey söylemiş yok zart yok zurt peki bu arkadaşlara soruyorum türkiyede festival kültürü varmı? hayır h2000 bitti şimdi sıra rock'n coke tamı neden festival kültürü yok dedim onuda söyleyeyim festival bambaşka bir kavramdır konser gibi değildir orada kimin sahne aldığı vey ne kadar sahnede kaldığı önemli değildir çünkü festival'le konser arasında fark vardır ama bizim türkler hala bunu anlayamıyor geçen yılı hatırlayalım h2000 organize filan hertürlü şey konuşuldu evet organize kötüydü ama bu festivalin kötü olduğunu göstermez çünkü festival arkadaşlık dostluk paylaşım ve istanbulun sıkıcılığından 2-3 günlük kaçıştır yani o festivale giitğimizde bizde çok sorun yaşadık ama biz herşeye rahmen eğlenmemizi bildik çünkü zaten maksat bu yani düşünün türkiyedeki festivallerde böyle oluyorsa ingilteredekiler ne yapsın adamlar çamurda festival izliyip o çamurda eğleniyorlar bizim türkiyede olsa festival niye iptal olmadı denir gelelim rock'n coke soruyorum eleştiren arkadaşlar rock sizce ne metalmi hayır rock'ın her tarzı vardır ve rock'n coke alternatif bir festivaldir gruplar açısından bende size katılıyorum gelen grupların bir kaçı hariç iğrenç oysa ben neler duymuştum him blink182 filan eğer herkes 50cent yüzünden rock'ncoke festivalini eleştiriyorsa rock istanbula ne demeli ceza ve müslüm hani nerede rock aynı rock'n coke gibi rock'n coke'dede alternative rock grupları var lütfen bir eleştiri yapıyorsak önce tartalım geçen yıl sugababes tamam peki suede guanoapes dead kenndeys fialan neydi bunları söyleyen arkadaşlar festivale gittilermi acaba :))) dediğim gibi eleştirmeden önce türkide acaba festival kültürü varmı önce bunu düşünün.bu sözüme herkesi katmıyorum zaten o katmadığım insanlarda üstüne alınmaz bunu
-
FUBUları saymak için giderim...aha size eylence...;)
-
techno'n coke olsun bence....bide eminem gelsin tam olsun bari...yapmayın etmiyin allah aşkına yaw.....POPÇULAR DIŞARI!!!!!
-
MFÖ ile Erkin Koray'ın ne işi var orda?!! İnin bakim sahneden koca yaramazlar.. Yine Barışarak'a talim edeceğiz heralde..
-
rock sizce ne metalmi diyen arkadasım sence rock ne?50cent,sugababes,nil ve turevlerimi?ben festivale karsı degilimki,sadece rock adı altında yapılmasına karsıyım yoksa gidin eğlenin bana ne?rock istanbulda aynı hikaye,ama rock the nations öyle değil!
-
Fuck n coke olarak deistirmek lazım bu festivalin adını.bu nedir ya? Rezalet, Dünyada eşi benzeri olmayan bi rock festivali olur olursa.Bence fırsatları varsa gelen grupları deiştirsinler.Ben manowar isterim, metallica isterim,Deep Purple isterim, Rock festivalinde ROCK müzik dinlemek istiyorum....İdare etmeyelim istediklerimizi anca savaşaROCK kazanırız.
-
sadece tek bir şey denebilir: komik!!
bazı arkadaşlar olur böyle şeyler önemli olan festival kültürünün gelişmesi, ne var fifti sent geliyorsa falan yazmışlar...
hayır olmaz böyle şey!! eğer biz bir rock festivali yapıcaz diyip adını da ROCK'n coke koyuyorsanız sizin insanlara karşı bir sorumluluğunuz var demektir.insanlar rock feestivali izlemek isterken, siz de işte size ROCK'n coke festivaliderken böyle grupları çıkartırsanız, yaptığınız resmen sahtekarlıktır.türkiye' de festival kültürü yok o yüzden eleştirmeyelim de katılalım diyenler çok yanılıyorlar.biz rock festivali istiyoruz!! bu festival olsa olsa sadece festival olur o kadar.önemli olan kardeşlik diyip de eldekine talim etmek yanlış.zaten her alanda e naapalım diyip kabulleniyoruz, bi de bu alanda olmasın.neden kabullenelim ki böyle bir şeyi.dah iyisini ve hakettiğini istemez de böyle ortalıktaki salaklıklara katlanırsan mı gelişcek türkiye' deki festival kültürü.
insanlar zaten böyle düşündüklerinizi bildikleri için önlerine geleni getiriyolar.nasıl sa gelirler bunlar diye...salakça...
-
coca cola türkiyede de dunya uzerinde kurdugu populer kulturu aşılamaya çalısıyor bu festival tamamen bir oyundur buna kimse kanmasın
-
yazıklar olsun yazıklar olsun kaderin bölesine yazıklar olsun yav herifler bizi ayakta uyutuolar be hiç rock müzik dinlemesek inanıcaz rock müzik festivali olduuna erkin baba mazhar baba yakıştıramadım sizi oraya
bide kalkmış hala festival kültüründen bahsedenler var aramızda tamam doğrudur belki söledikleri dorudur festival kültürünün ülkemizde gelişmediği ama bu festivali bize rock festivali diye yutturmaya çalışanların yaptığıda sahtekarlıktır...
nesini destekliycem bu festivalin beee hıh "gıçımın kenarı'n'coke