Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Albüm :: Deja-Vu - Kendin Coş

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Albüm :: Deja-Vu - Kendin Coş
  • Syndrome • 30 Haziran 2005 00:00 • #608281
    abi kendin coş süper olmuş şarkıyı dinledikce coşuyorum
    klipteki halide red hot chili'yi anımsatmadı değil
  • shimmy • 30 Haziran 2005 00:00 • #608282
    deja vu 1 numara...mutlaka dınleyın...
  • _PeReSt_ • 30 Haziran 2005 00:00 • #608283
    balık baştan kokar
    puhahahaa
    ne uyuz bi hal aldı bu rock unsuru
    deli kızın çeyizi gibi
    arkada bateri tam önünde solist iki yanlarda gitarist
    değişiklik olsun diye bi de bağlama koymuşlar
    ne bu şimdi sentez mi
    çirkin değil ama cliché
  • cc_baran • 30 Haziran 2005 00:00 • #608284
    Deja-Vu Türkiye'de benzeri olmayan, sert mi sert, zıpır mı zıpır bi rock grubu. Rock, Nu-Metal ve Ska'nın içine bağlama ekleyip Türkçe sözlerle parçalar yapan Deja-Vu, rock müzik severler için çok orjinal ve enerjik bir soluk.

Hühehehe, len eren kömürlünün üstüne çok gitmişiz, ankarada moda olmuş bu ve benzeri ifadeler...
  • jasonic • 30 Haziran 2005 00:00 • #608285
    Benzeri olmayan mi!? Nasil yani!!! :)
  • 2mi3 • 30 Haziran 2005 00:00 • #608286
    Valla zevkler tartışılmaz ama bence çok kötü....Yani nu metal sevmem aslında ama bu müziği de iyi yapan gruplar var illa ki....Ama bilmiyorum çok mu acımasız konuşacağım....Bu tarz grupların elemanları kendilerini rockstar sandıkları an Jimm Morrison,Freddy Mercury gibi asıl rockstarların kemikleri sızlıyormuş gibi geliyor....
  • furious • 30 Haziran 2005 00:00 • #608287
    Böyle şeyler güzel şeyler. Fakat klibinde vokali Foo Fighters'ın vokali'ne, gitaristte jim morrisona harbi özenmiş mi diyim artık.. Keşke daha kendilerince olsaydı. Fakat iyi yönü ise, klipte ilk kez aman sert durma tavrı yok. Bu bir gelişme, sonunda sert tonlu bir yeri gülücüklerle değilde sert bir yüz ifadesi ile verilmesi güzel..
    Ama şarkı piyasaya oynayacak diye arkaplan daki sert gitar rifflerinin kısılması beni çok mutsuz etti. Bağlamayı dibimizde ama distortion gitarı taa uzaklardan duymak saçmalık.. İlla bi yumuşatma konacak.. Allahım ya. Neyse Deja vu uzun zamandır var. Albümü umarım iyi yerlere gelir.. Desteği esirgemeyelim..
  • HereticSlave • 30 Haziran 2005 00:00 • #608288
    bu yorumlarla yeniliklere açık olmadığınızı fazlasıyla kanıtladınız, _PeReSt_ sana sorarım, sentez değil de ney? müziğini halk müziğiyle birleştiren kaç rock grubu gösterebilirsin bana? ya da türkiyede adam gibi hardcore/nu-metal yapan kaç grup var (özellikle nu-metal)?! nu-metal klişe olabilir ama bu türkiye için geçerli olan bir durum değil. 2mi3 bir de sana soruyorum, Jim Morrison, Freddy Mercury rockstar olduklarında çok mu farklı bir tarzın temsilcileriydi?? Bildiğimiz rocktı işte farklı bişey miydi??
  • gozde_francis • 30 Haziran 2005 00:00 • #608289
    sevdim ben.
  • 2mi3 • 30 Haziran 2005 00:00 • #608290
    HereticSlave dediğin belki doğru ama bunu zaman gösterecek sonuçta Morrison olsun Mercury olsun üstünden bu kadar zaman geçmesine rağmen şarkıları hala satıyor,hala mekanlarda çalınıyor,hala download ediliyor ve hala yeni dinleyiciler kazanıyor....Tabii ki zevk meselesi...Ama bence diyorum bence yani...Müzik adına yapılan fazla birşey yok bu yeni nu-metal gruplarında...Neyse.....