-
türkiyede ilk kez bi grup bu millete distortion lı müzik dinletiyo, millet bu gruba bok atmak için birbirini yiyo... komik... d:)
la sen distortionun ne olduğunu biliyon mu hele bi söyle
-
abi yok mu deja-vu yu beğenen hiç yaa. ben tam olarak dinlemedim klip şarkılarını.şöyle bi baktım fena değildi şarkı.ama vokalin anthony hareketleri hemen dikkatimi çekti. ne öyle yaa...rhcp ın türkiye versiyonu olmak gibi amaçları mı var arkadaşların acabba? şimdi bütün albumu dinlemedim yorum yapmıyım da bakıyorum herkes nefretini kusmuş beeaahh.o kadar mı feciler...???
-
Evet arkadaşlar, bu kadar yerin dibine soktuğunz Deja Vu "Kendin Coş" klibi ile MTV World Chart Express'e 10 numaradan giriş yaptı. Artık siz MTV'ye de özenti, klişe falan demeye başlarsanız sizde biraz kompleks var demektir.
-
Mtv özenti...Mtv klişe...
senin yaşın kadar senedir izliyorum da biliyorum...
Hagar!
-
valla deja-vu yu seviyorum ama buna ben de katılıyorum;
MTV özenti, MTV klişe işte!...
sen MTV de bi zamanlar yayınlanan Headbangers Ball diye bi program vardı bilir misin? ha işte o programın nasıl yayından kaldırıldığını, bi anda yerine superock denen saçma sapan bi programın konduğunu ve onun da haftada bir 45 dakikaya indirildiğini, MTV nin giderek nasıl popüler kültür kanalı olduğunu, nasıl klişeleştiğini bilseydin böyle konuşmazdın işte...
ha Headbangers Ball MTV 2'de tekrar yayındaymış o ayrı, ona lafım olmaz (MTV 2'yi nerden izliyceksek :P)...
-
Dejavu bence iyidir arkadaş.Ben tarzlarını beğendim.Şarkılar daha da geliştirilebilir.ve o saz o gruptan çıkarsa hiç bir özellikleri kalmıcak bence...
-
Anlamayan, beğenmeyen dinlemesin. Başka insanlarla karşılaştırmak saçmalık. Bence çok güzel ve başarılı bir grup. Umarım hep böyle devam ederler.