-
dediğin doğru morrison olsun mercury olsun halen dinlenen kişiler ama deja-vu daha yeni çıktı, onların akıbetini zaman gösterecek, nu-metal de fazla iş olmadığı senin kişisel görüşün ama bildiğin gibi nu-metal şu anda dünyada en çok tutulan metal tarzı, son zamanlarda metalcore da bayaa bir revaçta ama sonuçta yine nu-metal i aşamadı. sonuç olarak herkesin müzik zevki kendine...
-
abi barda dinlemiştim beğenmemiştim.klibi izledim onu da sevmedim.
balık baştan kokar
puhahahaa
ne uyuz bi hal aldı bu rock unsuru
deli kızın çeyizi gibi
arkada bateri tam önünde solist iki yanlarda gitarist
değişiklik olsun diye bi de bağlama koymuşlar
ne bu şimdi sentez mi
çirkin değil ama cliché
perest e katılıyorum çok doğru söylemiş.ama çirkin değil kısmına katılmıyorum bence çirkin.üzgünüm ama bence öyle.
-
tuncay koptum ya:P balık baştan kokar ne de olsa.gereksiz çıkışlar gereksiz beste!!!
-
Yanlış yazmışsınız ben yıllardır bekliyodum :DDDDD
-
Burada yukarıda yazdıgın aşırı derecede saygısız olan yorumlarına cevap verip deja-vu'nun adını kirletmicem :) istediğini düşünebilirsin. canın sağolsun :)
-
aylin aslımın tacı elden gidiyo:(( iah:P
-
igrenc bi grup bence...müzikal acidan adamlar ne calmayi biliyo ne soylemeyi...Bu gruplar yuzunden Rock kültürü geriye gidiyo...80'lere donup o zamanki rock'i yasatmak gerekir diye dusunuyorum.Torpille yarisma kazanan gruplarla hic bir yere gelemeyiz...
-
Deja Vu bu ülkenin gururu olacaktir. Manga geldi, ne kadar dinlemeyen herkes kötü elestirilerde bulunsa da, çok orijinal bir müzik yaptilar, ama her sey Blue Jean'e kapak olana kadarmis megerse... Ama ben Deja Vu'nun böyle olacagini sanmiyorum. Inanilmaz samimi, inanilmaz orijinal bir müzik yapiyorlar, dinledigim kadariyla. Napmak istediklerini biliyorlar, bu yuzden samimiyetlerini hissedebiliyoruz biz dinleyiciler. Bu adamlarin önü cok acik olacak. Ama herkesten sunu rica ediyorum:
LÜTFEN BU ADAMLARA PIYASA MUAMELESI YAPMAYALIM. Onlar bizden birileri, onlara destek cikalim. "Baglama koymus orijinal olmaya calisiyor" diye ziplamayalim, once onyargisiz bir sekilde muziklerini dinleyelim.
-
bana bakın "biz 80lerin rockçısıyız, bizi bugünün müziği kesmez" diye kasılan yenilik düşmanları, 80 ler 80 ler diyerek rock ta yeniliğin yolunu çürütüyosunuz, nu-metal müzik değil diye diye kıçınızı yırtıyosunuz ama gördüğünüz gibi hardcore ve nu-metal son hız ve diğer tüm rock ve metal tarzlarını sollayarak devam ediyo! kıskanıyosunuz, çünkü sizin müziğiniz hiçbir zaman bu kadar ileriye gidemedi, bu kadar kitleye ulaşamadı, sizin müziğinizin daha güzel, daha sert, sözlerinin daha anlamlı olduğunu söylediniz, halbuki sözleriniz de müziğiniz de hayallerde yaşıyo! hardcore ve nu-metal ise aynı şarkıda hem sertliği hem de duygusallığı barındırabilme gibi bi özelliğe sahip ve sözlerinde ise gerçekleri suratınıza bir tokat gibi çarpıyo! insanın kendisinden, sorunlarından, yapmak istediklerinden bahsediyo bizim müziğimiz, sizinkiler gibi kan dökelimm!!!, heryeri yakıp yıkalımmm!!!, öleceksiniz kölelerrr!!! gibi salakça ve anlamsız şarkı sözleri yazmıyolar, sana seni öğretiyolar, deja-vu da türkiyede bu tarzın en iyileri arasına girecek, manga öncü oldu, deja-vu ise bu olayı zirveye çıkaracak! evet adamların yerinde ben olsam bende kasılırdım çünkü nolucaklarını biliyolar adamlar, kendilerinden eminler, türk rock ına balyozlarını geçirip eskiyi yıkmaya hazırlar!!! bu bilinçsiz, yenilik düşmanı geri kafalıların salakça eleştirilerine bakma deja-vu sonuna kadar arkanızdayız!!!
-
eminim slipknot, korn gibi gruplar hakkında yorum yapmaya kalksalar burada deja-vu yu olumsuz eleştirenlerin hepsi, onların haklarında 10 kat daha kötüsünü söylerler, kıskanıyolar çünki, ama gördüğünüz gibi milyonlarca olumsuz eleştiriye rağmen adamlar zirvede, dinleyenlere de hemen "özenti" damganızı vuruyosunuz, sizin dinlediğiniz müziği dinlemeyen herkes özenti mi oluyo???