-
black albüm 2 milyon mu satmış ? hahahahahahahahahahahah
ulan ilk çıktığı gün 350,000 satan bi albüm sırf amerikada dünyada hala satışı süren 3 albümden biri..
-
al bakalım heretikgül sana metallica nın tüm albümlerinin chartlara kaçıncı sıradan girdiğini gösteren belgeler(uğur dündar mode: on) dünyanın en zor dinlenilebilir müziklerinden biri olan heavy metal in dünya çapında listelere zank diye 1 numaradan girmesini nasıl karşılıyorsun merak ediyorum..üstelik son 4 albüm pop müziğin yükseldiği metalin öldüğü dönemlerde..
linkin park gibi kofti ve günübirlik gruplar bu başarıyı yakalasın kurban keserim..
ps: UNUTMA METALLICA 4. STUDYO ALBÜMLERİNDE KLIP ÇEKMEYE BAŞLADI..EĞER KLIP ÇEKMEYE İLK ALBÜMDEN BAŞLASALARDI CHARTLARDA HEP 1 NUMARA OLURLARDI
Album: Kill 'em All
Produced by: Paul Curci
Recorded at: Music America, Rochester, NY
Release Date: July 1983
Chart position: 120
Album: Ride The Lightning
Produced by: Metallica
Release Date: August 1984
Chart position: 100
Album: Master Of Puppets
Produced by: Metallica and Flemming Rassmussen
Recorded at: Sweet Silence Stud., Copenhagen, DK
Release Date: February 21, 1986
Chart position: 29
Album: Garage Days Re-Revisited (SINIRLI SAYIDA BASILAN EP)
Produced by: Metallica
Recorded at: A&M & Conway, Los Angeles, CA
Release Date: August 21, 1987
Chart position: 28
Album: ...And Justice For All
Produced by: Metallica with Fleming Rassmussan
Recorded at: One on One Stud., Los Angeles, CA
Release Date: August 25, 1988
Chart position: 6
Album: Metallica
Produced by: Bob Rock with Hetfield & Ulrich
Recorded at: One on One Stud., Los Angeles, CA
Release Date: August 13, 1991
Chart position: 1
Album: Load
Recorded at: The Plant Stud., Sausalito, CA
Release Date: June 4, 1996
Album: ReLoad
Release Date: November 18, 1997
Album: Garage Inc. (DOUBLE ALBUM)
Release Date: November 24, 1998
Chart position: 2
Album: S & M
Produced by: Bob Rock with Hetfield, Ulrich & Kamen
Recorded at: Berkeley Community Theatre, Berkeley,CA
Release Date: November 23, 1999
Chart position: 2
Album: St. Anger
Produced by: Bob Rock and Metallica
Recorded at: HQ, San Rafael, CA
Release Date: June 5th, 2003
-
yeni aldığım bi habere göre deja-vu rimi rimi leyin coverini yapacakmış ..... haydi kolay gelsin diyoruz yakışır abilerimize
-
1- REALSTAR'a: 80 ler hakkında hiçbişey bilmediğimi savunan arkadaşlar yanılıyosunuz, ben 80 lerin thrash iyle büyüdüm ama şu an hardcore/nu-metal dinliyorum, ayrıca dediğim gibi 80 lerin müziği hardcore ve nu-metalin başarısını asla yakalayamadı, bu yüzden kıskanılıcak çok şeyi var...
2- baranthalas'a: güzelim korsan albümleri de satıştan sayıyo muyuz???
3- tekrar baranthalas'a: arkadaşım biliyosun daha hiçbir hardcore/nu-metal grubu 11 albüm çıkarmadı, en eski hardcore gruplarından biohazard'ın bile şu an bildiğim kadarıyla 6-7 albümü var, ki korn'un çıkardığı her albümün müzik listelerine ilk 3 ten girmesini sen nasıl karşılıyosun bende bilmiyorum...
4- P_E_N_A'ya: metal müzik ve halk müziği gibi güzel bir sentez sana nasıl garip geliyo anlamıyorum, saz senin milletinin özünde var biliyosun, özünü reddediyosan bu benim sorunum değil...
-
ayrıca hiçbir müzik grubu ilk albümüyle müzik listelerine 2 numaradan giriş yapamamıştır, bir albüm dışında: linkin park - hybrid theory
-
Web sitelerini gördüm fena sayılmaz tasarım fakat Forumda "anti robotic register" eklentisi yok. Büyük bir açık. Her an indirebilirim forumu mesela ama yapmam.. tabi onlem almaları şart :)
-
bandrollü olanları sayıyoruz hereticgül toplamda 90 milyon civarı satan ve dünyanın en çok satan 9. grubu olduğunu hatırlatmak istemiyorum sana zaten bir müzik sever olarak bilmen gerek bu kadar atıp tuttuğuna göre..
koRn linkin park limp bizkit bunlar hardcore yapmıyor güzel kardeşim..bunlar saçma sapan bi tarz yapıyorlar..isterlerse 100 milyon satsınlar umrumda değil..benim gözümde rapten farkı yok bunların..koRn a aslında fazla lafım yok son 2 albümleri gayet güzel :)
mtv gazlamasa linkin park ve türevleri 1 milyon bile satamaz..
inanamıyorum kendime ya elin linkin bebesiyle bir efsaneyi karşılaştıran biriyle tartışmaya girdim..
hereticgül tamam haklısın hadi canım hadi güzel kardeşim..
-
abi tartışma yaa gerek yok.Ben takip ediyorum 2 gündür.Frantic DRummer kardeşimin yazdığı yorumlar silinmiş.Oysaki adam ağzının payını vermişti.Böyle bebelerle değmez tartışmaya.
......HIT THE LIGHTS......
-
yaw ama bekçinin yapytığı haksızlık şimdi.Heretiky denen kişiliğin Franticle yaptığı tartışmadaki 2 yorumu duruyo.Onlarda silinsin ozaman...ya da silinmesin.FranticDrummer kardeşim tekrar cewabını iletir ona.
-
ehuehuehu lan saza kim ne dedi yaw sazan heretic ?yok ben people = shit i 15 yaşında yazıyodum yok şunla büyüdüm yok bunla büyüdüm,sen sadece fiziksel olarak gelişmişsin beynin yerinde saymış, git kurban dinle kurbanın ilk albümünde ki 8. ve kurban adlı şarkıda da saz var kimse ona bişi dedi mi yooooook ,niye çünkü sentezi adam gibi yerinde ve tarzına uygun olarak yapılmış, kimse saza bişi demedi zaten bak demekki kafan bu kadar yorumu okumana rağmen hala basmıyor, bak kardeşim daja-vu bi boka benzemiyor seninde kafan müziğe basmıyoooooooor eminim 15 yaşındaykende basmıyordu bilmem kaç yaşınada gelsen basmaz