-
şarkılarını yeni dinledim özenti bir grup yani ortada kalmış bir grup ama tamm özenti bnce yani özentiler dinleyebilir tam onlara hitap ediyor
-
canlı performansları süper olan grup..bağlamacı tonton da çok hoş..
yalnız kendin coş feci halde cagedi anımsatmaktadr..
-
ahh birde rock istanbul da detone olmadan söyleseydi vokalleri çok leziz olcaktı,amaaa.....
-
onlari bende rock istanbulda izledim geyet guzelde bi yorumlari vardi tabi bu benim dusuncem herkese de saygi duyarim ama neden herkesi bu kadar cok elestiriyoruz bu daha bi baslangic onlar icin hangi grup super bi sekilde baslamis ki??
-
süper şekilde başlıyan gruplar:
metallica
megadeth
iron maiden
slayer
ac dc
hepsi
daha saymamı ister misin :D
-
geçenlerde bi açıklama vardı gazetede bi yerde tıpkısının aynısı olmayan kopya değildir yani tabiyki gruplar insanlar örnek aldıkları sevdikleri gruptan etkilenebilirler şarkıyı benzetenler var mesela bu zaten bi çok şarkıda var sadece bunda olan bişe değilki sonuçta insanlar benzer hislere ve duygulara sahip olabilirler ve bunun sonucunda benzer şeyler ortaya çıkabilir ama eğerki özenti bi grup bu sadece özentiler dinler dersen bence büyük hata olur ne alakası var???insanların emeklerine bu kadar kolay çamur atılmamalı.
-
tabrikler
arkadaşların sonuna kadar arkasındayım.İnşallah hakkettikleri başarıyı yakalarlar
-
bence de nedir bu emege olan saygisizlik madem oyle mukemmelini siz yapin dinleyelim arkadaslar
-
ucube ,hurefeler toplulugu.adına yenilik denmiş yozlasmıs müzigin son basamagı.enstrumanlara hakimiyet "0".Bor grubu olarak kalmaları gerekirdi.birisi pentagramla karşılastırmıs yani bu acınacak bi durum, biri 80 lerle afedersiniz bok atmış,artık bence muziği prim yapmak icin kullanmaktan vazgecin gercekten kepaze olmayın daha fazla.grup elemanları kendilerini tanıtırken
"merabalar ben dejavu osman"!!!!
-
ben bu grubu canli izleyip begenmemistim, yargisiz infaz olmaz diyerek albumunu de dinledim, yani ne diyim, assagida birisi manga denen ikinci sinif linkin park cover grubuna da orijinal muzik yapiyor demis. simdi olumsuz yorum yapip kimsenin sevkini kirmak istemem ama herkes bir ekmek kapisi bulmus oradan ne kazansak kardir mantigiyla saldiriyor. bu kafayla turk muzigi boyle yerinde sayar. ortada bir emek urunu olsun ki insanlar emege saygi gostersin. bu grup hakkinda guzel seyler iyi bir sahne performanslari var ve uyumlu davulcu-bascilari var.
not: bu grubun eski ankarali "something is wrong" grubuyla alakasi var midir? (zira albumdeki bir sarki "caged"in aynisi) eger oyleyse yazik olmus o gruba. degilse iyi cover yapmislar.