-
daha önce bi gruptan bu kadar tiskinmedim,
-
la çocuuuuk aklını başına topla deja_vu yu kralı gelse hiçbir ortamda hiç bir mantık çerçevesinde PENTAGRAM gibi ne yaptığını bilen bi grupla yan yana getiremez. Baştan kokmuş deja-vuuuu
-
ben birtane deja-vu biliyorum taximde gay bar :)))
neyse makarfa bir yana tarzları nekadar beni ilgilendirmesede yerli grup sahip çıkalım...
aman burzum a kafa tutmayın ama mayhem e kafa tutun...
-
Ben Bursa'da dinledim.Roxy'yi mi ne kazanmışlar ama BERBATTT
-
ulan baslicam dejauyu grup diye gecninen kendini grup sanan bi grup birde utamadan pentagramla k1yaslanmaya calisiliyo hangi akla hizmet bunlari sözyeleybiliyo neyse benedaha yorum yapmicam bence berbattttttttttttttttttttttt
-
şarkılarında melodik bir özellik göremiyorum. bana yalnızca baş ağrısı ve yüklü bir ağrı kesici faturası verdi :-)
-
BUGUN ARKADAŞLA KONUŞTUM arkadaş 1 röportajlarını okumuş adamlar 'türkiye rock cumhuriyeti olsun güven erkin erkalda başbakan olsun 'demiş
ya işte potansiyel budur:))
-
şimdi kalkıp da yorum yapıp ya da hakaret etmiycem. isteyen istediği gibi anlayabilir: ama gelsin ne kastettiğimi bana sorsun.
diyeceğim yalnızca :
müzik yaparken lütfen müzik kulağımızı, müzik dinlerken lütfen sadece kulak adlı organımızı kullanalım.
bu işi doğru yapmış olan arkadaşlarıma teşekkür ederim :))
dejavuyu sevmiyorum (aghh dayanamadım yine yorum yaptım :))
-
bence kurbandan sonra en iyisi
tabii herkesin kendi fikri var ama yuh yani tamam yorum yapın doğal ama çukurun içine bandırmaya hiç gerek yok insan biraz daha düzgün bişeyler söyler adamlar daha yeni çıkış yapmış kardeşim ayriyetten kimisi daha albümü dinlememiş bıdı bıdı yapıyo bi dinle sonra karar ver ona bakılırsa biçok sanatçının götü havada haliyle adamlar ünlü popüler kıçı havada olacak tabii bende bi yerde bunlar gibi davranırdım(saçma anlamayınız lütfen)ayrıca ilk video'dan bu tip konuşmaları çıkarabilene tebrik
daha bitmedi diyceklerim(ne çok konuştum şimdi kiminiz küfrediodur ama sensin o)ayrıca video'da bir özentilik söz konusu rhcp 'benzemiş biraz
AMA ACAYİP GÜZEL VE MATRAK KESİNLİKLE YUKARIDAKİ HABERE KATILIYORUM
-
1-)pentagram ve deja vu karşılaştırlamaz bile.bunu yapan arkadaşlar hiç bi boktan anlamıyolar derim
2-)morrison ve mercury i bu işlere bulaştırmayın.yazık derim.
3-)dikkat ettimde yorum yapanlar çoluk çocuk.uğraşılmaz derim.
4-)son olarak birisi ya da bişey övülecekse bırak başkaları övsün derim.kendi haberini kendileri yapan bi gruptan sammiyet beklenemez.
ayrıca senin müzüğin mi var heretic slave.hangi ara yaptın.daha önce benim müziğim hiç olmadıda.