Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Albüm :: Deja-Vu - Kendin Coş

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Albüm :: Deja-Vu - Kendin Coş
  • speedyfingers • 2 Temmuz 2005 00:00 • #608384
    it ürür kervan yürür..
  • gzm_ • 2 Temmuz 2005 00:00 • #608385
    ya bu kadar taşlamaya weya kalkıp pentagramla karsılastırmaya ne gerek var anlayamadım!bu fazlasıyla komik pentagram kim dejavu kim pöh!ben sevdim herkes sevmek zorunda değil ama insanlar sevmedikleri bişeyi hemen taşlıyolar özenti damgası vuruyolar ya adamlar bişi yapmış niye hemen çürütmeye yöneliyosunuz anlamıyorum!beğenmiyosanız adam gibi beğenmedim diyin!
  • metalian_61 • 2 Temmuz 2005 00:00 • #608386
    tek kelime rezalet.....
  • SilpKnoT_noise • 3 Temmuz 2005 00:00 • #608387
    abi ilk basta guzel gibi geldi soradan vokal boyle kıt kıt hareketler yapıyor begenmedim manga bile daha guzel
  • josf_in • 3 Temmuz 2005 00:00 • #608388
    manga bile daha guzel

abi deja-vu yu tamam sevmeye bilirsin ama
    manga bile daha güzel diyerek deja-vu ya en büyük hakareti yaparsın
    :DDD
  • crime • 4 Temmuz 2005 00:00 • #608389
    madem yorumlar silinecek niye uğraşıyoruz.niye yorum yazıyoruz.
  • grim_reaper • 5 Temmuz 2005 00:00 • #608390
    abi bırakın müziği fotorafta wokali görünce bile tüylerim diken diken oluyor :D
  • HereticSlave • 6 Temmuz 2005 00:00 • #608391
    yaa şu deja-vu ya özenti diyen arkadaşlardan bir isteğim olucak, deja-vu nun özendiği gruplar ve kişileri bir sayar mısınız? d:)
  • begum • 7 Temmuz 2005 00:00 • #608392
    yazmaya gerek yok hangi birini yazabiliriz hem 1 2 grupta is bitmiyo mesela klipleri bile ozentilik abidesi o kadar sacma 1 soru secmisinki mesela disarda bi cok ozenti var bunlar analarinin karnindan pembe mor sacli piercingli dovmeli cikmiyolar ya da analarinin karnindan 4x4 le firlamiyolar he tabi bunlar ayri 1 vaka ama herkes birilerinden ozenip etkilenip bu hale geliyo yani buna batidandis ulkelerden etkilenme desek mesela deja vu adi bence ozenti yani deja vunun turkce 1 karsiligi var midir ama kargo kurban gibi saglamgruplarin hakkini yememek lazim turklerdende arada istisna cikabiliyo
  • Shezoteus • 9 Temmuz 2005 00:00 • #608394
    (çok anlamlı sözler, çok duygulandım, gözlerim yaşardı valla...)(kıçımla gülüyorum...)
    1 Temmuz 2005 Cuma | Yazan: HereticSlave

Ne kadr güzel..Niye işine gelenleri yazıyosun anlamadım...Ben sana bi kaç şarkı sölimde git onları dinle..
    - Fade to Black
    - Nothing Else Matters
    - One
    - Ride the Lightning
    - No Leaf Clover
    - Master Of Puppets
    - For Whom The Bell Tools
    - Mama Said
    - Enter The Sandman
    Bunların sözlerini türkçe anlamlarıyla birlikte yazsana..bunlar sadece şu anda aklıma gelenler..
    La bıkmadınız nu-metal denilen boktan..Linkin Park öyle mi ??
    Adamların yaş ortalamasını tam bilmiyorum..yaklaşık 25dir..
    Hala ebeveynlerimden nefret ediyorum..insanlar beni anlamıyo die şarkı yapıyolar..çok inandırıcı dimi ??
    Ki bu bana göre bu sadece ergenlik dönemi sorunlarıyla boğuşan gençlerin yaralarına dokunmak ve albümlerini aldırmak için yapılan oyunlar...Al sana Nu-Metal..
    Korn - A.D.I.D.A.S
    "All days i dream about sex.."
    Oraya yazdığın Hit The Lights'dan çok daha anlamlı olduğundan eminsindir..
    Manga da dinleyin...Dönüyorum durmadan diye sokaklara çıkın..
    St.Anger'la Metallica'ya Nu-Metallica dediler..Ama o albümde bile adam :
    "Im judge and I'm jury and I'm executioner too.." diyebilecek kadar ayaktaydı..Geçipte "I become so numb, I can't feel you there" demedi...
    Bateri yerine turntable koymadı..ki bateri sesinden gitarları duyamadık..
    Deja-Vu tamam kenid tarzında iyi olabilir..Ama "alkol hoş, ortam loş" demektense Metal Militia'yı söylerim daha iyi..Ki aslı "ot mayhoş" du sanırsam..2gün sonra siz ot içiyosunuz deseler "Olmaz öyle şey" diye piyasada reklam yaparlar..
    Ama Metallica'nın adı Alcholica'ya cıktığında bile adam elinde bira bardağıyla konser werdi..yaptığı doğru olmayabilir..ama özünü inkar etmedi..hoşuna gitmeseydi kimse dinlemezdi..
    Klibindede r.h.c.p özentisi hareketlerini çok sewdim..çok iyi taklit yapıyor kerata..

Görünen köy kılawuz istemez bence...Korn-Slipknot-Lp gibi bebelerle Metallica gibi tarihi olan bi grubu kıyaslamam bile yanlış aslında..Ayrıca hangi grup gitarları daha iyi kullanıyo sorusuna ne cewap werileceğini de çok merak ediyorum..Ki müzik dediğmiz olayın we bu grupların en önemli aleti gitar olduğuna göre soru önemlidir..