-
ya bu grup manyak. rock istanbulda izledim gerçekten sahnede süperler. özellikle saz kullanmalrı gurur verici. ama amerikan hayranlarının sanırım pek hoşlarına gitmemiler. bence mükemmel
-
80 lerden bahsediyolar çünkü dejavu kalkıp 1 pentagramın falan yerini dolduramaz!!kurbanın alt grubu olurlar sadece rock istanbuldaki gibi!neden zirvedeler çünkü yeni çıktılar ilgi çektiler!piyasa grup!manga versiyonu işte!adam kendini metallicanın solocusu falan sanıyo heralde!amerikan hayranlığıyla alakası yok!ben cem köksal gibi 1 adamı başarılı buluyorum bar piyasasından yeni sıyrılmış 1 grubu değil
-
deja-vu nun pentagramın yerini dolduramıycanı nerden biliyosun begüm? millete kendini tanıtalı sadece birkaç olmuş bir grupla pentagramı mı kıyaslıyosun?? aslında bunun deja-vu için gurur verici birşey olması gerek şimdiden PENTAGRAM gibi bir grupla kıyaslanıyolar!!! d:D valla benim bile hoşuma gitti bu d:) yakında kurban deja-vu nun alt grubu olursa şaşma tamam mı? ayrıca bar piyasasından yeni sıyrılmış bir grubu tabi sevmezsin çünkü sen kim ünlüyse onu seviyosun...
-
yaw hahfiften death metal e özenmişler sanki...:)) ya mümkünse o abim öyle böörmeye çalışmasın o sesle...birde pentagrama özenmişler saz falan olmadı yani beenmedim wala.....:))
-
5 para etmeden 10 para kazanmak moda oldu,kolay gelsin ne diyelim...
-
ya bence kişilere değilde müziğe bakarsak hoş olmuş aslında üyelerde iyiler yani bence bi enerji var ama nedense çoğu kişi samiyetsizlikten falan bahsetmiş bence birazcık bu rock kültürü nereye gidiyo ayaklarını bırakmak lazım illaki meyve veren ağacı taşlamak istiyosanız bu dejavu olmamalı en azından süre verilmeli BİZ sevdik
-
BAAAAALLIIIIIKKKK BBBBAAAŞŞŞTAAAANNNNNN KOOOO KAARRRR(BALIK-BAŞTAN-KOKAR) KENDİN COŞŞŞŞŞ...
ben bu şarkıda koparım!!
adamlar bence manyak gaz yapmışlar!!DEVAM!
-
bu adamlara laf atan insanlar ne b.klar anlıyamadım.kendilerini çok bişimi sanıyolarda bu tarz adamlara kendilerince laf sokmaya çalışıyolar...KENDİN ÇOŞ!
bu kadar....
-
çüssss herkes haddini bilsin pentagram ve dejavu yuh derim sakin olun agirdan gelin..
-
delidir neyapsa yeridir birakin kendi kendilerine cossunlar hahuaahuaa:))))