Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kurban Resmen Dağıldı!

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Kurban Resmen Dağıldı!
  • sky_forever • 14 Temmuz 2005 00:00 • #609312
    TAM BİR SALAKLIK yaptılar kurban athenaya geçti diye athena kral olmaz unutmayın davul sadece eşlik eder!!!!!!grubun kaderini belirlemez!
  • NİSAY • 14 Temmuz 2005 00:00 • #609313
    üzülmeye hiç gerek yok PANİK bomba gibi geliyo
  • barrios • 14 Temmuz 2005 00:00 • #609314
    2mi3'e katılıyorum, hepimize hayırlı olsun..Türkiye rock müziği için kayıpmış, güleyim bari.. Finlandiyadan Stratovarius, Brazilyadan Angra gibi gruplar çıkıyor, bizim işi gücü bırakıp övündüğümüz gruplara bak.. Kurban cover albümünü para kazanmak için yaptığını açıkça itiraf etmiş bir gruptur tazyiklere gelip de abartmanın, haketmedikleri bir değer vermenin anlamı yok Kurbana..
  • sadelimon • 14 Temmuz 2005 00:00 • #609315
    yaa ben açıkcası sevindim çünkü tam bir piyasa grubuydu
  • jasonic • 14 Temmuz 2005 00:00 • #609316
    Eee-h! O piyasa,bu şöyle,şu böyle! Armutun sapi yani! Siz hicbir Türk grubuna destek olmamaya,burnu büyük kibirli gezmeye devam edin sonra Finlandiyadan Stratovarius, Brazilyadan Angra midir nedir,dinlersiniz iste onlari!
  • jacques • 14 Temmuz 2005 00:00 • #609317
    Neden ayrıldıklarını bilen varmı varsa bana sölerse çok sevinirim ...Pek uzuldugumu söyliyemem bu grubun dağılmasına çünkü birbirlerinden farklıydılar ve bence Deniz Yılmaz'ın ukala ukala sözleri diğerlerinin sabrını tasırmıs olabilir !Ama gene de gercek nedenin ne oldugu tartısılır bilen varsa benle paylaşsın...!
  • delibaget • 14 Temmuz 2005 00:00 • #609318
    kimilerinin neden bu kadar sevindine inanamıyorum.türkiyede kendi tarzını yaratmış bir gruptur.acaba sevinenler kimleri dinliyor da kurbanın müziği onları tatmin etmiyor !! Stratovarius ile kurbanı bir tutum eleştiri yapanlar var bu kadarına pes doğrusu !!
  • zIpIr_metalci • 14 Temmuz 2005 00:00 • #609319
    Bence de bu gruba yazık oldu! ):
    Daha yeni bomba gbi bi albüm yapmışlardı! Şahsen bunun çok büyük bi hata olduğunu düşünüyorum! Grubun dağılması tabe bu sırada athenaya yaradı bence.. düzgün bi davulcuları olmuş oldu!!
  • NomİnAtiVe_-_- • 14 Temmuz 2005 00:00 • #609320
    ya sölesenize kurbanın kalitesinde müzik yapan bi grup varmıydı? kötü sadece bir değerlendirme kötü diyenler siz çok mu iyisiniz?? bence kurban türkiyenin en iyi grubuydu....
  • whereismymind • 14 Temmuz 2005 00:00 • #609321
    Kurban bundan fazlasını yapamayağını anladı en sonunda. zaten dinlemediğim bi gruptu. cower yaparak para kazanılmaz bu ülkede. bu ülkede ancak ebru gündeş , seda sayan , gülşen , hande yener , serdar ortaç , tarkan gibi akıllılar para kazanır. çünkü halkın ne mal olduğunu biliyorlar.

Deniz'in stüdyo kayıtlarından sonra dediği laf şu : " Ben bu şarkılarda ip atlarım. " Yıllardır daha iyisini yapamayıp suçuda hep prodüktöre atıyorlardı. Son albümde kendileri yaptılar ama gene nafile. madem çok iyisin , çokta iyi çalıyorsun aleti , ip atlamayacağın ve atlattırmayacağın şarkılar yap. bence bu ülkede Kurban'a gerek yok...