-
Valla daha bi konser göremedik, dağıldı adamlar. Grup dağılmasına rağmen yine de piyasadan uzakta kalmazlar diye düşünüyorum.
-
ya baba bu nedırr yaaa herıflere bak dınleyıcıyı dusunduklerı yokkı bu adamların sıddetle kınıyorum hocam gıtsınler baska gruplarda bok yesınler:((((
ne gusel gıdıodu noldıkı bole sımdı :(((((
-
iyi bir grubu daha tarihe gömdük
-
burak gürpınar gibi deli bi davulcu kurbana yakışmıyodu zaten
-
..kurban gibi gruplara bırakın destek vermeyi karalamaya çalışan arkadaşlar, özendikleri yurt dışındaki grupların türkiyeye gökten mi inmesini bekliyorlar anlamıyorum..bence devam etseler daha güzel çalışmalar çıkartabilecek bi gruptu..yazık oldu..neyse kalan sağlar bizimdir..(acaba?)
-
çok iyi bir grup gitti bulursanız bi daha KURBAN gibi grubu çağırın festivallere konserlere...
-
uleyn şansa bak be..bizde okul açılsında fakülteye çağırıp alt grup olarak çalma düşüncesiydik..baksanıza hale şimdi nolcak..lan yoksa şebnem ferahı mı çağırsak..vaaaaay iyi fikir aslında..hadi bakalım..heyy gençlik, olursa sizi de bekleriz artık..
-
hayirlisi neyse o olsun...
-
dag1l1n ulleeeeeeeyyynnn...
-
kirmizi kelle yapilirmi bu yaç birde athenaya gidiomussun yazik hic bisi demiyorum sana..... son kurban konserimi hatirliyarumda huaaa :D manyaqt1 aslinda bayaa bi sarhostum tama hatirlamiyorum..