Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kurban Resmen Dağıldı!

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Kurban Resmen Dağıldı!
  • HereticSlave • 24 Temmuz 2005 00:00 • #609422
    kurbanı ilk albümüyle çok sevmiştim, ikinci albümleriyle beni büyük bi hayal kırıklığına uğrattılar, resmen piyasa olmak için içine 4 tane cover atılmış bi albüm vardı ortada (biri tutmazsa birinden biri mutlaka tutar hesabı) neyse piyasa olan her grup ruhunu satmaya ya da dağılmaya mahkumdur zaten, umarım aynı şey deja-vu nun başına gelmez, zaten şu ana kadar deja-vu dinleyen bi tikky e rastlamadım, neyse keşke kurban gibi güzel gruplar değil de MvÖ, duman gibi iğrenç gruplar dağılsa diyor ve sözlerimi burda bitiriyorum... d:Pp
  • CaFeiN • 24 Temmuz 2005 00:00 • #609423
    en sağlam sahne performansı olan grubuda kaybettik.Ben kimin fanı olcam şimdi yaw.
  • Dic_kinson • 24 Temmuz 2005 00:00 • #609424
    kurbanın müziğini herkes sevmeyebilir bende cok sevmiyorum acıkcası ama turk rock ında buyuk basarılara imza attılar birde sunu sölim adamlarla rockncoke ta konusmustum techno dinliyoruz falan diyolardı..
  • tigriss • 24 Temmuz 2005 00:00 • #609425
    iyide olmaz ki böyle yaa :((
  • stanley_ • 24 Temmuz 2005 00:00 • #609426
    MvÖ dedim çunku adamların bi yerleri havalarda tmm bazı şarkıları guzel olabilr ama bu işi para için yapılcasa bakın sadece para!! için yapılcaksa zaten bundan bişi anlaşılmaz duman mesela adamlar bayaa piyasa oldu ama hiç bir ukalalıkları yok veya nebiliim tarzları hep aynı ki ben dumanın Haydarpaşa(Marmara Üni.) deki konserlerinde bi tipler gordum intihar edersiniz "bu akşam" çalınıyor ve adamlar hani clubta hani bi hareket var lamba söker gibi gereksiz o şekilde oynuyorlar fakat duman bukadar şeye ramen hiç değişmemişlerdir piyasa olmak demek:grubun veya kişinin g.tü kalkması demek bi havalara girmesi demek işte MvÖ de buna örnektir!
  • stezcan • 24 Temmuz 2005 00:00 • #609427
    aaaaaaaaahhh aaaaahh!!!onları artık birarada goremiycek olmak nası koyuyo da,en azından burağın athenaya geçmiş olması tesellidir bnm için...
  • stanley_ • 24 Temmuz 2005 00:00 • #609428
    stezcan sana çook katılıyorum
  • AttaCK • 24 Temmuz 2005 00:00 • #609429
    dağılmasına çok üzüldüm bunu söylemeden edemem.. gerçekten çok iyi ve çok şanssız bir gruptu.

bilmeden atıp tutanlara hemen anlatayım.

iskender paydaş ilk albümlerini yaptıktan sonra 4 yıl anlaşma süresince parmağını oynatmadı. 4 yıl sonunda kendi stüdyolarında kayıt yaparak cover albümünü çıkarttılar. bunun sebebi .küz olmayanın tahmin edebileceği gibi, kendi parçalarını düzgün bir şekilde bir stüdyoda kaydedebilmek içindi. hatta albüm çıktığında gerçek albümün geleceğinide söylediler. tüm atıp tutanlara duyurulur.
  • Gencayowich • 24 Temmuz 2005 00:00 • #609430
    Burak için bence yazık oldu. Athena da harcanır. Hep aynı melodi falan...
    Gerçekten üzüldüm, çünkü Türkiye'de Kurban gibi gruplar kolay bulunmuyo
  • YaVuZ_CeTiN • 24 Temmuz 2005 00:00 • #609431
    Ya adamlar kac yıldır bu işi yapıyolar daha dunku bebeler cıkıp herifler hakkında yorum yapıyolar ulan siz emeklerken adamlar kıclarını yırtıyomus neyin hesabını soruyosunuz işte bole herifler yuzunden bu hale geliyoruz zaten sahsen ben kurbanın yerinde olsam tekrar birlesip butun sarkılarımda bu heriflere soverim yok abi yok bole gitmez kurban öldü arkasından konusmayın adam degilseniz dinlemeyin bu müziği sacamalamayın