-
abi biri geliyor gidiyor ama sonra da baska biri gelmiyor var mıydı böyle güzel bi grup başka bence yakın bi gelecekte de olamaz!!!!
-
athena 'da sabit davulcusunu buldu artık...zaten cok iyiydiler simdi daha da iyi olurlar.
kurban'a gelince yaptıgı muzigi pek sevmiyodum acıkcası.Ama elemanlara tek tek bakarsak hepsi kendi alanında asmıslar.Yani bence böylesi onlar icin daha iyi oldu.Ama basından beri hak ettikleri ilgi bu olmamalıydı.bunuda soylemek lazım bence.bi kurban'ın aldıgı ilgiye bakın ki bu kac senelik grup birde manga'ya?
yolları acık olsun.ne diyelim?:)
-
bence turk rock için çok kötü oldu çünkü piyasada kurban kadar sağlam müzik yapan grup yoktu bana göre..Yurtdışına açılsalardı belki oradada iş yapabilirlerdi..burak'ın athenaya katılması kötü oldu çünkü o adam orada körelir burak o gruba layık değil!!!
-
kerem le bass üzerine bir proje yapıcaz arkadaşlar burdan açıklıyorum..karşılıklı solo atıcaz 10 şarkı boyunca..
-
ehh bilioduk zaten ne zamandir..garajin istihbarat da amma yavasmis ehe
-
yıkıldm=(
-
Valla bence türkiyede gelmiş geçmiş en iyi rock gruplarından biri daha tarihete anılacak. Yalnız bu günlerde Ankaradan Gölge Lekesi diye bigrup var onlarda baya iyi:)
-
yok yalan zaten 1500 kere dağılıyolar günde
-
Üzücü ama..
Adamlar yapacaklarının en iyisini yaptılar, fıstık gibi albümler kaldı geride. Dağılıyorlarsa da mutlaka geçerli sebepleri vardır, bi de şimdi Deniz'den sıkı bi albüm beklemeye başlamak lazım..
-
bugün kurban foruma üye olanlara grubun kendi yazısı altındada forum adminin yazısı mail olarak geldi.haalada yok öyle şey olurmu dağılırlarmı diyen cahil zihniyet varsa onlar kendilerini avutsunlar iyice. :) çünki artık yok kurban.bu arada deniz bass çalsa noolur. oda merak konusu...