Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kurban Resmen Dağıldı!

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Kurban Resmen Dağıldı!
  • erdalyet • 24 Temmuz 2005 00:00 • #609442
    mentatradnor adlı arkadaş sana sesleniyorum müzikten anlamadığın belli ama bu kadar belli etme sen git duman dinle..haluk leventide unutma ara sırada onu dinle.
  • him21 • 24 Temmuz 2005 00:00 • #609443
    hayırlı olsun zaten sevmezdim ben onları çok özentilerdi iyi olmuş
  • damned_grave • 24 Temmuz 2005 00:00 • #609444
    valla üzüldüm nediiim ben severdim deniz güzel çoştururdu burak zaten çılgındı bence athenada yapamaz valla
  • FranticDrummer • 24 Temmuz 2005 00:00 • #609445
    türkiye nin bira içen , biraderci muhabbeti yapan barda kız kaldırımaya çalışan ,konversli punkçı tripleriyle baba parası yiyen,jelibon özgüvenli ''alternoyum lan ben' gençliğinin sözcüsü kurban grubu dağıldığı için çok mutluyum ,ama klonlarıda bi iki yıl kafa ütüler artık... ayrıca mvö veya dumana ye bok atanlar ancak onu dinleyen kitleye atabilir çünkü sonuçta ikiside akıllı uslu bişeyler yapıyor çok şahane olmasada , ama en azından çizgilerini koruyorlar ve herşeye rağmen dağılmıyorlar
    24 Temmuz 2005 Pazar | Yazan: mentatradnor

arkadaşlar sizce mentatrador adlı yaratığın beyni varmı.???? eğer olduğu halde bunları söylüyosa,o beyin normal çalışmıyo demekdir.haksızmıyım???
    saygılar...
  • erdalyet • 24 Temmuz 2005 00:00 • #609446
    Bu mentatradnor isimli arkadaşın reha muhtar ile bi akrabalığı olduğunda şüpheleniyorum bu kadar mı cahilce yorum yapılır be kardeşim yuh diyorum başka bişey demiyorum.
  • eflatun • 24 Temmuz 2005 00:00 • #609447
    türkiyede en iyi müzik yapan gruptu bence...
    ne bazıları gibi siyaset arkasına sığıp alttan alttan popüler olmak için geberen gruplardan oldular ne de bir yerlere gelmek için orda burda aptalca çırpındılar.adamlar sağlam sağlam müzik yaptı sonuçta da türk rock müziği için efsane bir grup olarak kalacağını bilrek dağıldı.grup müziğinin sonu ne yazık ki bu...
  • erdalyet • 24 Temmuz 2005 00:00 • #609448
    Deniz Yılmaz rockistanbulda megadeth için gerçek grup dedi bencede türkiyenin tek gerçek grubu kurbandı artık denizin projelerini bekliyoruz.
  • Marvin_nivraM • 24 Temmuz 2005 00:00 • #609449
    gruba bok atıp prim yapmaya calısmak sacma, oyle ya da boyle begensek de begenmesek de turkiyedeki sayılı iyi gruplarından biriydi.
  • onuralthe • 24 Temmuz 2005 00:00 • #609450
    popüler kültürle beyni sulanmış,hayatın hiç bir anlamının olmadığını bildiği halde,çevresindeki herşeyden ve herkezden nefret ettiği halde,onlara ihtiyacı olduğu için hayata ve kendine katlanmaya devam edebilme durumu
    işte mentatradnor boyle bir GERİZEKALI......
  • perfectday • 24 Temmuz 2005 00:00 • #609451
    her güzel şeyin sonu olduğu gibi bunun da vakti dolmuş