-
resmen karaktersizlik bu yapılan daha bir ay önce albüm tanıtımları için tv lere konserlere çık. şimdide dağıl. hele ki burak ın athena ya gitmesi resmen para ve şöhret için. dağıldıkları öğrenince resmen ağladım. ama ben deniz e güveniyorum. o yine çılgınlıklar yapmaya devam eder.
-
gayet doğru bi karar gereksiz direnmeye gerek yok...kerem demir demirkanla takılmaya devam etsin..burakta çok daha iyi yerler hakediyodu oldu...
-
hersey buragın bi taraflarının kalkması yüzünden oldu... ama kesinlikle sunu bilsin burak burak olduysa kurban sayesinde oldu kurban buragın sayesinde kurban olmadı... burak gibi davulcu cok var piyasada... bu arada deniz tek basına devam etsin bence.. o adam bir numara olur bundan adım kadar eminim....
-
ya ben farklı şeylere bağlıyorum grup imajından çıkıp kişiselliğe dökmeye çalışıyorlar bence bakın pentagram demir demirkan, ogün vs.. böyle gruplar kendi aralarında bölünüp sonra solo olarak karşımıza çıkıyorlar Jackass söylemedi demeyin!!!ahanda buraya yazdım...
-
Örneklemeye devam edicek olursak özlem tekin ve şebnem ferah ın olduğu grup volvox volvox ne durumda şimdi:)dediğime geliceksinizzz..
-
yaaa saçmalamışlar ya..
Kurban hayranı değilim ama bu berbet bir olay
kurban Türkiye için çok önemliydi.Ben amatör grubu olup "yalan" şarkısını çalmayan adam tanımam..
Niye dağıldılar ki
-
siz burda birbirinizi yiğin o daha iyi bu daha iyi adam sizleri düşünseydi ayrılmazdı bence artık abartmayın bu kadar basit bence saçamaladınız artık
-
siz ne biliosunuz ki arkadaslar .. =)
davulun sesi uzaktan hoş gelıyo ..
bazı kendını bılmezlerde . yok kurban grup degıldı , piyasa , bıdı bıdı
Kurban tr'deki en saglam muzık yapan gruptu .. Bunun altınada ımzamı koyuyorum ... Hiç degilse album satsın die muzıklerınden hiç bi zaman taviz wermediler ... Manga gibi Gitar distortionlarını kısmadılar.. İstediklerini yaptılar her zaman ...
Ama bazıları burdada kendını bellı etmıs , yok Finlandiya , Yok brazilya .. Brazilyalılar öpsün seni .. Bu işten para kazanılmıyo malesef bu ulkede ... Ve hayranlarını dusun dienlerde , insan nereye kadar dusuncek .. Bu adamlar salak mı ? dusunmedıler mı sanıosunuz hiç hayranlarını ...
Onlar bu kararı verdılerse biz saygı duymak zorundayız ve geri donup bakınca elımızde 3 albumlerı varsa bu bıle benı mutlu eder ...
Bu arada Deniz Yılmaz ''Panik'' grubunda Bas gitar olarak gorev yapıyo arkadaslar .. Ve 1 şarkıda vokal yapıyo die biliyorum ... Panik'in zaten bi vokalisti var =) Yanlıs olmasın yani ..
Gecmiş olsun , hepsi içinde hayırlısı olsun .. Hala içim acıyo ya :((
-
puahahhahahah valla işkembemle gülerim ben bu lafa aksine türk rock müziğine hayırlı olsun bütün apt.l alternatif gruplar dağılsın...
sen açta g.tune gul dostum ...
muzikten ne denli anladıgın belli oluyo zaten =)
bu arada Burak Gulpınar Kurban'i bırakmadı ... Kurban'ın dagılmasını en son isteyen adamlardan biridir ... Athena'da calcak diye kurban'ı bırakması söz konusu bile değil =)
kurban = yetenekli muzisyenler ...
-
türkiye nin bira içen , biraderci muhabbeti yapan barda kız kaldırımaya çalışan ,konversli punkçı tripleriyle baba parası yiyen,jelibon özgüvenli ''alternoyum lan ben' gençliğinin sözcüsü kurban grubu dağıldığı için çok mutluyum ,ama klonlarıda bi iki yıl kafa ütüler artık... ayrıca mvö veya kurbana ye bok atanlar ancak onu dinleyen kitleye atabilir çünkü sonuçta ikiside akıllı uslu bişeyler yapıyor çok şahane olmasada , ama en azından çizgilerini koruyorlar ve herşeye rağmen dağılmıyorlar
24 Temmuz 2005 Pazar | Yazan: mentatradnor
sen nesin yaaa ??
Allah mısın ?
Senide mi kaldırdılar ...
Komik cocuk yaa , cok biliyo ya arkadas .. Baba parası yiyolarmıs ..
Cocuk yaa ne diim .. Anca burda ilgi cekiyo işte =)