-
bence deniz bu olayı reklam amaçlı yapıyo kesin tekrar birleşicek adının oya olduğunu duyuğumbi basistle ve özgürle devam edecek...arkadaşlarına oyle diyomuş... bateristte sanırım dumanın bi türlü gruba dahil edilemeyen elemanı olacak diye duydum yine... burak denilen akıl hastasının obur dunyada cayır cayır yanması dileğiyle
-
pek dinlemezdim zati banane dağıldıysalar ortamda grupmu yok be baba
-
olumsuz eleştiriler genelde belli bir terbiye sınırı içinde yapılırken bunlara werilen cewaplar küfürden geçilmiyor.Bu kadar seviyesizse eğer Kurban dinleyenler grubun dagılması iyi olmuş
-
YA BEN YERİM BU KURBAN DÜŞMANLARINI????
KURBAN DÜNYANIN EN İYİ GRUBU
WE HEP BERABER DOSTLAR:
BU SES BİTER Mİ?
DENİZ BENİMLE EWLENİR MİSİN?????
-
sadece ilk albümünü beğenmiştim eskiden ama artık gözümden düştüler davulcu da yıllardır boşuna harcandı orada şimdi ne iyi oldu da gitti athena ya; duman a gitse de iyi olurdu....
-
yakışmış atheneyaa burak..
ama turgayın yerını tutmaz
-
valla,ben Kurban'ın dağılmasına en çok üzülen kişilerden biriyim.
ama napalım,anlaşamamışlar.
Kurban VE bENİM GİBİ Deniz Yılmaz HAYRANI OLANLARA GEÇMİŞ OLSUN dilerim!
-
yazık oldu ya:( saglam müzik yapıyolardı...
-
birkaç atasözü ile durumu özetlemek istiyorum...
1. yorgan gitti kavga bitti
2. s... g... davası olmaz
3. g... giren şemsiye açılmaz
4. kaderde varsa s....mek neye yarar giyinmek
not: kurban, duman, mor ve ötesi, eskilerden kargo, manga,
bunların hiçbiri bir dream theater değil yani süper virtüözlerden oluşmuş adamlar olduklarına inanmıyorum ama yeteneği bir kenara bıraktım yaratıcı insanlar bunlar tarz, tonlar, lirikler ve melodi açısından
kurban dağıldıysa dağılmıştır ki bu olan mşşnin kargoyu terkedip kargonun havasının kaçmasına sebep olmasından daha büyük bir olay değildir Türk Rock müziği açısından.
18 yıllık hayatımın neredeyse notalarla alfabeden önce tanışmış biri olarak, başka müzisyenleri benden daha iyi kötü diye bakamam siz de bunu yapmayın grupları kategorilere ayırın seviyelere değil. Çünkü seviyeyi seviyesi en yüksek olan belirler.
Asıl Mevzuya gelince
Kurban hayranı değilim aslında hiçbirşeye özel hayranlığı olmayan biriyim
yine de şunu diyebilirim
belki kurban artık yok ama dağılan üyeler kendi alanlarında iyi işler çıkaracaklar ki atenanın davullarını gördüm o ataklar o leziz hi hat geçişleri ve bilimum matematiksel cambazlıklar athenayı bambaşka bir grup yapmış diğerlerinden de bunu bekliyorum.
-
ulan yuh be yuh 50 kere yuh..milletin bu kendini beğenmiş tavrı neyse sanki hepsi otorite...yok onlar kimmiş,yok kurban ne b*k oluyomus, yok zırtaponyada langırdanak gruplar varmış... kurban sounduyla ,duruşuyla, elemanlarıyla bi çoğumuzun ufkunu genişletmiş bir gruptu.keşke dağılmasaydı ama olmuş artık.. ama beni asıl rahatsız eden konu bazı arkadaşların Bachvari tavırlarla bir grubu, iyi bir grubu yermesi... hepimiz müzisyeniz destek lütfen yaaa...