-
benim kurbanla bi derdim yok aksine kurbanın ilk albümünü de bayıla bayıla dinliyen bi insanım evet kurbanın her elemanı da bence çok kaliteli ve sağlam adamlardır ama işte naparsın müziği beğenmiyosan herşeyine bok atacaksın, yerin dibine sokacaksın zihniyetindeki geri kafalı arkadaşlar çoğunlukta olduğu için oluyo böyle şeyler ama bu da onlarla ölümüne tartışma yapmak zorunda olduğunuzu göstermez, o yüzden sadece gülüp geçin bence, bakın deja-vu dada aynı şey oldu, o kadar kaliteli bi grup o kadar güzel bi çıkış yakalamış millet bırak desteklemeyi, olumlu yorum yapmayı utanmasalar vatan haini ilan edeceklerdi! o yüzden siz bakmayın gülün geçin sadece bırakın istediklerini desinler...
-
ayrıca dediğim gibi birşeye kötü diyebilmek için ondan iyisini yapabilmek gerekmez...
-
bu grubun dağılmasına en çok üzülenlerden biride benimdir heralde..gerçekten türk rock müziği için kötü oldu..ben bu gruba en iyi türk rock grubu olarak bakıyordum ve en sevdiğim gruptu..duyduğumda bile şok oldum..umarım bu dağılma uzun sürmez..
BU SES BİTERMİ
-
yaa üzülmek ne kelime........
biz karbonat grubu olarak bi KURBAN konserine bile gidemeden ölecezz.....
bütün albümleri mükemmeldi ve biz en azından 5 albüm daha bekliyoduk......
BU SES BİTER Mİİİİİİİİ!!!!!!!!
-
abi kurban dağıldı ben de haberi duyunca dağıldım...bu bize yapılır mı beaahh!!! bi bildikleri vardır heralde napalım...alışıcasss
-
Belliydi zaten Zaten birbirleriyle anlaşamıyolardı bir turlu ama çok uyumlu bi gruptu ,kesin kafa göz giriştiler birbirlerine yoksa niye dağılsın ,şahsen üzüldüm iyi gidiyodu son album bile fena deyil öncekiler kadar güzel olmasada
Bence Kurban tekrar birleşir ,o gazlada süper bir album yapar heralde
-
hiç hoş değiL hiç hoş değiL.. tadında bırakmısLar. oysa biz isterdik ki tadından yenmez oLsun kurban.
-
valla ne iştir anlamadım... artık aralarında ne geçti bilemeyiz ama... bu dağılma hakkaten KURBAN a yapılmış bi KÖTÜLÜKTÜR... bu kadar güzel işin ardından neden böyle bişiler yaptılar hayret..bu kadar da kendilerini TANITTIKTAN sonra..
-
bu ses biter mi!! bitmez deniz abi
-
okadar ugras ondan sonra dagıl ?