Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kurban Resmen Dağıldı!

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Kurban Resmen Dağıldı!
  • mavisvasak • 27 Temmuz 2005 00:00 • #609553
    ya arkadaşlar olan olmuş sanki siz bunları yazdıktan sonra kurban yeniden birleşecek.ben de çok üzüldüm bu olaya ne zamandan beri ben onlara ulaşmaya çalışıyorum öyle bilip bilmeden her boka karışmayın burak sanki üzülmedi digerleri sanki üzülmedi lütfen arkadaşlar işinize bakın siz gidin yine salak salak grupların albümlerini almaya

KURBAN'A BULAŞMAK KURBAN'LA UĞRAŞMAK
    (G)ÜVEN,(Ö)ZVERİ,(T)ECRÜBE İSTER!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • HİPHOPotam • 27 Temmuz 2005 00:00 • #609555
    allah kahreyleye biraz daha ne gereği vardı bence bu yulun en hit parçasını yaptılar abi ben böyle bi rock albümü dinlemedim daha önce bu kadar zevkli bi albüm görmedim ömrümce buna yakın (aynı duyguları değil) duyguları mor ve ötesi dünya ylana söylüyorla yaşamıştım albümdeki her parçayı zevkle dinleyebildiğim amaaaan bunu geçeyim demediğim ikinci albümdü ALTERNATİF müzik ve ROCK adına çoook büyük bir kayıp verdi Türkiye bu çocuklar daha çok genç daha çok iş yapacaklardı ama olmadı işte ülkede rock müzik iyice hızlanacak bu grupla diyordum (çünki daha populer olmaa ve soft kitleyede kendilerini tanıtmaya başlamışlardı) ama maalesf ROCK kazansın diyorum ama her şeye rağmen öncelikle HIP HOP diyor offline oluyorum

OFF LİNE OOOOFFF
  • badunknown • 27 Temmuz 2005 00:00 • #609556
    geç bile kalmışlardı... iyi oldu hele şükür ya dağıldıklarını gördük...
  • HereticSlave • 28 Temmuz 2005 00:00 • #609558
    kimse kimsenin yorumunu okumak zorunda değil o zaman kimse yorum yazmasın, ayrıca buraya sadece kurbanı sevenler ya da kurbanın dağılışına üzülenler mesaj yazmayacak elbette olumsuz eleştiriler de olucak burası her tür müzik dinleyenin olduğu bi site her türlü yoruma açık olmalısınız...
  • HereticSlave • 28 Temmuz 2005 00:00 • #609559
    ayrıca kurbanı sevmiyenlere müzikten anlamıyosun demek de ne demek oluyo? müzik sadece kurban dan mı ibaret?!

peki ya kurbanın müziğine kötü diyenlere daha iyisini yapın diye karşılık verilmesine ne demeli?! o zaman müzik yapmayan insanlara göre her müzik güzel olmalı! müziği eleştirmek için bizzat ondan daha iyisini yapmak gerekmez...
  • hayrola_genc • 28 Temmuz 2005 00:00 • #609560
    KuRbAn bir döneme damgasını vurmuş bi grup olarak kalacak kim ne derse desin ister sev ister sevme ayrıca burağın athenaya katılmasına pozitif bakıyorum ben.son athena albümü burak sayesinde eskilerine göre daha iyi olmuş kurbanın kaliteli üyeleri genel olarak girdiği her rock grubunun kalitesini arttıracak..dagılmış bi grubun arkasındanda konuşmayalım çok fazla günah!!
  • pearl • 28 Temmuz 2005 00:00 • #609561
    doğaç titiz burak gürpınar'dan daha iyi
  • FranticDrummer • 28 Temmuz 2005 00:00 • #609563
    Gidenin Ardından Bakma, Düşme Peşine.....
  • zerremin • 28 Temmuz 2005 00:00 • #609564
    niye niye niye durup dururken ne oldu bunlara gerçekten çok üzücü türk rock dünyasının acı kaybı. Umarım Kargo'nun arası varî bişeydir. Vazgeçin nolur :....-((((((
  • kittiekfl • 28 Temmuz 2005 00:00 • #609565
    hereticslave arkadaşım. öyle görünüyoki sen de bi kurban sever değilsin. yani yanlış da düşünüyo olabilirim ama neyse bunu geçelim.
    kurbana inadına b.k atanlar yok burak bateristmiymiş yok deniz bas çalamazmıış filan diyenlerden bahsediyorum. tekrar söylüyorum geçip karşısına daha iyi çalabiliyosa ne ala yoksa konuşmasın. zaten bu ülkede müzik yapmak hele de böyle güzel çıkışlar yapmak zorken lütfen en nadide gruplarımızdan (dğılmış da olsa) biri olan kurbana b.k atmayalım.