-
hayatımın grubuydu deniz ayrı albüm cıkarıyomuş zaten idare edicez artık burak athena olayını ben de çözemedim umarım deniz sebnem e verdiği yorgun parcasını bi de kendi söyler ayrıca kendimi kandırılmış hissediyorum sırf denizin sesini duyabilmekiçin dorian albümünü aldım hiç bişey duyulmuyordu ayrıca directe verdiği hasreti de umarım söyler
işte ben böyle öldüm
gittim kendimi gömdüm
SONRA TOPRAĞA SORDUM
DÜNYA BÖYLE DEĞİLDİ
TOPRAK DEDİ:
SEN KÖRDÜN
-
1.si kurbanın elemanlarına iyi müzisyen diyenler davulcusundan başlayalım.
hayatında double kullanamayan adam gibi altolarda gezemeyen bir insana iyi bir davulcu demeniz saçma hele türkiye'nin en iyi davulcusu sıfatını takmanız çok saçma.kurbanın davullarına zor diyen arkadaşlara (bkz: Dimmu Borgir - Blessings upon the throne of tyranny),(bkz: Mike Mangini) (http://www.mysteriatr.com/mangini.wmv).sadece heel-toe kullanmakla davulcu olunmuyor.
gitaristlerinin ikiside zaten ritm gitardan başka birşey çalamayan elemanlar adamların adam gibi solo attığını göremedim gitarlarına zor diyorsanız eğer birazda dream theater veya pantera falan dinleyin.
bassçısına lafım yok adam işini gerçekten iyi yapan bir adamdır.
çoğunuza göre 3 akor basıp 4/4'lük ritm atanlar süper müzisyen oluyor.o zaman bu ülkede müzik yapanların hepsi süper müzisyenler.her amatör grubun bir kurban çaldığı olayına gelince:
hayatımda kurban'ın bir parçasını bile çalmadım :) kurban çalmayınca birşey kaybetmedim aksi taktirde teknik ve hız çalışacak zaman buldum kendime.
sonuç olarak : neyse seven sever sevmeyen sevmez banane ya
-
yaa hakkaten kötü olduu burak gürpınar a laf sölemeyin..o bence de türkiyenn en iyi davulcusu yaa..hiç görmedim onn gibisini bn türkiye de...keşke daılmasaydı..böyle daha kötü oldu..onlar kurban oalrak daha çok byk işler yapardılar..bnde yniden brlşçkler diye dydm ama pek de sanmıyrm...ama inş..çok da geçti üzrnden aslında ama nese..
-
Aşağıdaki yazılan yorum için Burak'tan özür diliyorum aynı account'u paylaştıgımız yine Can adlı bir arkadaşım tarafından yazılmıştır.Can Tokgöz benim ve ayrıca Burak gerçekten çok iyi bir davulcu.Tarzına göre Türkiye'de olan en iyi davulculardan biri neyse tekrar özür diliyorum sakın yanlış anlamayın ve aşağıdaki mesajı dikkate almayın Garaj Bekçisinden ricam o mesajı silmesidir.Teşekkürler
Can Tokgöz
-
can çok ayıp etmişin be abi..
kurbandan bahri demirci.
-
ulen var ya böyle bi grup dagılıyosa artık bişy demiyorumm etrafta görüyorum kurban diye yırtınan milleti ama nedense hepsi korsan alıyo ve sonrada ben coook seviyorumm diyolar sevsen destek olursun köstek degil
-
ve hala yerine dinleyecek bir grup bulamadım ne yazık ki var ama tutmuyor yerini işte onlarla idare ediyoruz yani...
-
Kurbanın dağılması hayatımda büyük bi boşluk oluşturdu.Her gün Konser videolarını izlememe ve parçalarını hergün dinlememe rağmen.
-
Şimdi yeniden birleştiler!!!
bakınız http://www.kurban.com......
-
bu kadar yorum yabana gitti